Overwatch Survivor: kiesett a Selfless is

Overwatch Survivor: kiesett a Selfless is

A májusban kezdődött tendencia, nem várt áldozatot követelt.

Az elmúlt hónapokban igencsak megszaporodtak azok az e-sport szervezetek, akik úgy határoztak, hogy kiszállnak az Overwatchból és szabadjára engedik a jelenlegi csapatuk tagjait. Pár hete a Ninjas in Pyjamas döntött úgy, hogy a továbbiakban nem kívánnak részt venni a játék kompetitív részében.

Folytatódik az Overwatch Survivor: a mostani kieső a NIP

Váratlanul lapátra kerültek a finnek tehetséges játékosai.

A NIP kirúgása óta eltelt időszakban valamivel lenyugodtak a kedélyek, lezajlottak az észak-amerikai és európai Contenders mérkőzései, a csapatok küzdöttek, néha győztek, néha vesztettek, azonban egyik alakulat sem került az utcára a teljesítményük vagy más tényezők miatt, egészen tegnap éjszakáig. Bombaként robbant ugyanis a hír, miszerint az észak-amerikai Selfless eddigi tulajdonosai eladják a szervezetet, és emiatt a korábban online tornákon sikeres Overwatch csapatuk tagjait is elengedik. A hivatalos közlemény szerint, a Selfless nem tudja egyben eladni a csapatot más szervezeteknek, ezért minden játékost szabadúszóvá vált. Mindenképpen váratlan döntés ez, mivel nemrégiben érkezett hozzájuk egy új koreai játékos, és a csapat a Contendersen nyújtott teljesítménye ellenére, kezdett magára találni Dafran drámai eltiltása után.

Az egykori Selfless OW tagjai a következők:

Emongg, Michael3D, Kresnik, Dhak, Carpe, Midnight - Szabadúszók / LFT
Sinatraa - Szerződés köti / LFT
Dafran - Szerződés köti / megújulás alatt (Eltiltva minden Blizzard versenytől és az OW jelenlegi kompetitív szezonjától. - a szerk.)
LegitRC - Coach - LFT
Brad - Coach - LFT
Crosby - Team Manager - LFT
Andrew - KR Translator / Analyst - LFT
(LFT-Looking For Team- csapatot keres)

A meglepő lépés, valószínűleg ismét felkavarja majd az állóvizet a játék közösségében. Az viszont biztos, hogy ismét egy tehetséges gárda lett hontalan, pillanatnyilag tisztázatlan körülmények miatt. Az Overwatch Survivor jelenlegi állása pedig a következő:
ow survivor
Reméljük az ex Selfless játékosok hamarosan új otthonra találnak, mivel igencsak tehetséges játékosokról van szó, akiknek nagy jövőjük lehetne a kompetitív Overwatchban. Továbbá minden nap elmormolunk egy imát Jeff Kaplanhoz és a Blizzardhoz, hogy a játékot érintő jövőbeni változtatások megakadályozzák más X jelek felkerülését a fenti összesítőre.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!