Így néznek ki Taimou Overwatch beállításai

Így néznek ki Taimou Overwatch beállításai

Az EnVyUs profi játékosa most közzétette a játékban használatos személyes konfigját.

Pár napja cikkeztünk arról, hogyan érdemes optimalizálni a játék beállításait a legjobb teljesítmény érdekében. Ha lemaradtatok volna a tippekről, az alábbi írásunkban tudjátok pótolni.

Így állítsd be a számítógéped Overwatch-hoz

A C9 profi játékosa segít optimalizálni a vasat a legjobb teljesítmény eléréséhez.

Mivel azt láttuk nagyon szerettétek a témát, most egy újabb profi játékos az EnVyUs-os Taimou konfigját mutatnánk be nektek. Taimou-ról annyit érdemes tudni, hogy a világ egyik legjobb csapatának a hitscan játékosa, igazi meme mester, és annyira szereti a játékot, hogy a torkában található jóindulatú daganatot is Mercy-nek nevezte el.

Timo Kettunen on Twitter

While I still share my daily life with my tumor I'll call it mercy

Szerencsére Timo nem egy hanyag srác, szóval a képek mellett pontos és részletes leírást is mellékelt, mit és miért használ, azonban számoljatok vele, hogy ő nem kenyérpirítón játszik, szóval a beállítások sokak számára kicsit magasak lehetnek. Első és legfontosabb tanácsa az, hogy mindenféleképpen teljes képernyőn toljátok a játékot, mivel a többi lehetőség növeli az egér késleltetés és laggok esélyét. 
ow blizzard taimou
A render minőséget 100%-ra és a textúra minőséget pedig high-ra, azaz magasra állítja be Taimou, amivel jobban láthatóak a Mei és Zarya ulti képességek. Azt tanácsolja ezen kívül, ha nincs atomerőmű számítógépetek otthon, az árnyékokat lőjétek ki. Ezt a beállítást ő lanokon szokta leginkább használni, ha nem a legjobb PC-t sorsolja neki az RNG istene. Kitér arra is, hogy a teljesen low beállításokat is érdemes figyelembe venni, a teljesítmény fokozás érdekében. 
ow blizzard taimou
Az egér érzékenységet minden hősnél 5-re állítja be, és a DPI mindig 800. A recovery compensation Widowmakernél és McCree-nél pedig ki van kapcsolva.
ow blizzard taimou
Widowmaker-nél minden beállítása alap, kivéve a Zoom alatti érzékenységet, ami 35 a 30 helyett, viszont emlékezzetek rá, hogy az alap érzékenység továbbra is 5. 
ow blizzard taimou
A célkereszt beállításai minden hősnél azonosak és a kék klasszikus célkeresztet részesíti előnyben a többi változattal szemben, azonban ez csak személyes preferencia. 
ow blizzard taimou
Taimou szereti az egyszerű dolgokat, mivel minden hősnél az alap keybindeket használja, kivéve az Melee Attack, ami az egér gombra van beállítva. 
ow blizzard taimou
A kommunikáció sincs túlbonyolítva.
ow blizzard taimou
A hangbeállítások teljesen személyes preferencia, nem juttatnak előnyhöz vagy hátrányhoz.
ow blizzard taimou
A sok alapbeállítás után, most újfent egy lényeges rész jön. Érdemes a legtöbb értesítést lelőni, hogy ne legyen zavaró például a felvillanó tippek és trükkök menüpontok. 
ow blizzard taimou
És még valami, a játékon kívül, ezeket az egérbeállításokat használja a Windows rendszerben.

Ezek lettek volna tehát Taimou beállításai töviről-hegyire. Úgy tűnik, a profi játékosok nagy része az egyszerűséget és a praktikumot részesíti előnyben és a teljesítmény érdekében hajlandóak lemondani a jobb grafikáról, bizonyos körülmények között persze. Reméljük hasznos volt számotokra ez a téma, ha szeretnétek még ilyet olvasni, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!