A 10 legszebb ace a CS:GO történelmében - videó

A 10 legszebb ace a CS:GO történelmében - videó

Azért egy ace-t lőni nem mindennapi dolog, főleg nem a profik körében. Íme a 10 legszebb ötös fragelés.

Gondoljunk csak bele, hogy mi menniyre örülünk, ha lövünk egy ace-t egy MM-en. Akkor a profik mit érezhetnek, amikor nem kis tét mellett, több ezer ember előtt csinálják meg ugyanezt? Nézzük meg a videót:

A tizedik helyet Olofmeister eszméletlen Tec-9 ace-je kapta meg, amit még a Na'Vi ellen hozott össze még 2015-ben a katowicei Majorön. Ezután a megmozdulás után kapta a fnatec-9 fantázianevet a csapat. A kilencediken NEO eszméletlen ötöse foglal helyet, amivel a döntőbe lőtte csapatát a Dreamhack Open-en. Kicsit előrébb ugrunk, a hatodik kennyS lett, amikor a NiP-et döngölte földbe egy CEVO versenyen. A lista feléhez érve, gondolom NiKo Juan Deag-jét senkinek sem kell bemutatni, még a Titan ellen clutcholt egy 1v4-et. Egy igazi klasszikussá vált már shox ace-je a Virtus.Pro ellen, amikor a régi Infernon banánban egy homokzsák mögé bebújva darálta le az ellenfelet. 

Az első érmet, azaz a bronzérmet, JW eszméletlen AWP ötöse kapta, amikor a francia Titan ötösét egészen egyedien irtotta ki. Második helyen a régi motoros HiKo végzett a maga Tec9 ace-jével. Szerintem ezt se kell bemutatni senkinek, mindenki látta már egyszer legalább. Ugyanilyen az első hely, amikor Happy egy Deagle-vel négy fejest osztott ki, füstön keresztül, dupreeh-t csak közelről tudta megölni.

Hihetetlen jelenetek, nektek melyik a kedvencetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép: thescoreesports.com

Kövess Minket!