Doomfist tippek minden hős ellen

Doomfist tippek minden hős ellen

EFFECT az EnVyUs-ból van ezúttal a segítségünkre. 

Doomfist néhány hete szabályosan helyet csinált magának a metában és a kiegyensúlyozatlanságok ellenére elégedettek vele a casual és profi játékosok is egyaránt. A korábbi új karakterekhez képest nagy számokkal nyitott a statisztikákban is, legalábbis az OmnicMeta jelentése szerint.

Metajelentés: A Doomfist patch hatásai

Sensevida | 17/08/24 19:55 Néhány hete Doomfist berobbant a játékba és szinte mindent felforgatott, legyen szó akár a casual Quick Play-ről vagy a kompetitív játékmódról. A közösség nem feltétlenül elégedett a karakterrel, mivel a Rocket Puch képesség hitboxa elég elnagyoltra sikerült, de a Blizzard már reagált a panaszokra és kilátásba helyeztek egy nerfet neki.

Egy új hősnek a betanulása természetesen nem kis idő, azonban a professzionális Overwatch játékosokra mindig lehet számítani ilyen esetben, akik előszeretettel látnak el minket jobbnál jobb tanácsokkal.  Most az EnVyUs koreai kiválósága,  Hyeon "EFFECT" Kim jelentkezett egy kis útmutatóval a karakterhez, amiben minden hős ellen mond egy jó trükköt. A videó kicsit érdekesen van összevágva, szóval érdemes többször megnézni, mivel van hogy összemosódnak az információk benne.  

EFFECT egyébként világklasszis Tracer játékos is, csak a dive meta átalakulásának köszönhetően manapság sokat látjuk Doomfistezni tétmeccseken. Az alábbi videóban például az Overwatch Contendersen mutatja meg tudását az Immortals ellen:

Ti mit gondoltok? Doomfist végleg leválthatja Tracert vagy Genjit a metában?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!