Ma este kapunk egy kis BlizzCon ízelítőt!

Ma este kapunk egy kis BlizzCon ízelítőt!

A Blizzard rajongóinak kötelező a ma esti műsor.

Mindig hatalmas öröm, amikor a Blizzard bejelenti, hogy az adott évben megrendezi saját rendezvényét, a BlizzCon-t, ugyanis ilyenkor 100%, hogy rengeteg új bejelentést és tartalmat fogunk kapni. Ráadásul mostanra igencsak nagyra duzzadt kedvenc csapatunk portfóliója, hiszen az utóbbi években olyan játékok csatlakoztak a WarCraft, StarCraft, Diablo és World of WarCraft mellé, mint a Hearthstone, a Heroes of the Storm és az Overwatch. 


Ma este egy exkluzív élő esemény keretében kaphatunk egy kis ízelítőt az idei BlizzCon-ból, ami iránt akkora az érdeklődés, hogy az összes offline belépő elfogyott, így már csak a jó öreg Virtual Ticket marad a rajongók számára. A mai közvetítésben többek közt ezzel kapcsolatban osztanak meg velünk új információkat - hiszen alaposan átalakítják a netes rendezvénykövetésre kitalált jegytípust -, illetve azt is bemutatják majd, hogy mi minden vár ránk, ha november 3. és 4. között csatlakozunk a hivatalos közvetítéshez. 

Természetesen ahogy az minden évben lenni szokott, úgy most is ingyenesen követhetitek majd az összes e-sport meccset, úgyhogy tárazzatok be előre kétnapi hideg élelemmel, hogy garantáltan ne maradjatok le semmiről.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!