Ezeket a HotS skineket szívesen látnánk OW-ban is!

A Blizzard kreativitásának gyümölcsei néhol igencsak zseniálisak. 

A Blizzard mindig is nagy hangsúlyt fektetett a játékaiban a kozmetikai kellékekre, különösképpen a hősök kinézeteire. Az Overwatch is tele van skinekkel és a játékosbázis is előszeretettel kreál fantáziadús változatokat.

6 skin ötlet, amelyet Halloweenkor szívesen látnánk!

Képtelenség abbahagyni a töprengést, hogy milyen jelmezek illenének kedvenc karaktereinkhez.

A játék karakterei egyébként a Heroes of the Storm mobában is játszhatóak, viszont olyan kinézetekkel, amik az Overwatch-ban nem elérhetőek. A stúdió most ráadásul szintet lépett, mivel a HotS-ban D.Va-ra olyan király kinézetet kreáltak, hogy egyszerűen nincsenek rá szavak. A csodához szimplán visszanyúltak a gyökerekhez; a World of Warcraft-hoz, és így lett a Deathwing által inspirált D.Va Destroyer skin:

Heroes of the Storm on Twitter

GG! D.Va the Destroyer is clawing her way into the Nexus soon! https://t.co/Bwxl2D9zQH

A játékban persze butítanak rajta picit, de akkor is iszonyat durván mutat:
ow blizz hots dva
A meglepő lépés apropóján most utánanéztünk a HotS-ban található Overwatch szereplőknek és kiválogattunk pár skint, amiket nagyon szívesen látnánk az OW-ban is.

D.Va - Goliath Devil Dogs

A most érkezett Deathwing változaton kívül azért vannak egyéb jól festő D.Va kinézetek is. A Goliath sorozat mindegyikénél a MEKA mintha a StarCraft univerzumából lépett volna elő, az agresszív és éles vonalak pedig garantálják a feltűnést a csatamezőn. 

Genji - Moss Oni

Az Oni Genji skin recolor változata azért is nagyon szemet gyönyörködtető, mivel a karakter által idézett sárkány színéhez, azaz a zöldhöz kiválóan passzol. A japán démonok által inspirált külső szerintünk jobban mutat mint az eredeti fekete vörös kombináció.

Lúcio - Soundblast Crimson

Szegény Lúcio-nak nem sok jó skinje van a játékban, szóval számára is elférne már egy kis vérfrissítés. A Crimson Soundblast élénk színei és a valkűrökre hajazó maszk elég futurisztikussá teszi az összképet, egyedül talán a zöld korcsolyapengék lógnak ki a sorból. 

Tracer - Cryo Spectre

Őszintén szólva Tracer-nek már nagyon hiányzik egy Badass gonosz külső, azonban ha a Spectre sorozat bekerülne az Overwatch-ba, minden meg lenne oldva, legalábbis egyelőre. Most a kék verziót láthatjátok, de egy vérvörös fekete csíkokkal rendelkezőt is el tudnánk képzelni. 

Zarya - Emeralt Thunder Guard

Zarya-nak egyértelműen jól áll a hosszú haj, ráadásul a Thunder Guard igazi amazont csinál belőle. A zöld kinézet tetszett nekünk a legjobban, ami a futurisztikusság ellenére egy kis dzsungel érzést visz az egészbe. 

A lista természetesen szubjektív, szóval kíváncsiak vagyunk, ti melyik HotS skint látnátok szívesen az Overwatch-ban is?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!