A Hearthstone és ami mögötte van amit a hátlapokról és a megszerzésükről tudni lehet

A Hearthstone és ami mögötte van amit a hátlapokról és a megszerzésükről tudni lehet

Hátlapból már van jó sok a játékban, hiszen minden hónap végén kapunk egyet, ha megvan a 20. De vannak olyanok is, amiknek a megszerzéséhez mást is kell tenni.

Tegnap, amikor szembejött az a reddit bejegyzés, hogy milyen változásokat lehetne a játékba építeni, akkor –miután a sírástól röhögve kitörölgettem a könnyeimet a szememből–, akkor pár komolyabbnak szánt ötlettel is találkoztam. Ebből az egyik volt, hogy hiába van már milliónyi kártyahátlap, egy-egy játék közben alig látjuk a sajátunkat; leginkább az ellenfél hátoldalát csodálhatjuk. Ha valakit érdekelne a tegnapi cikk, akkor a következő linken megtekintheti.

Milyen funkció kellene a játékba, aminek értelme nincs, de jobb lenne tőle az élmény?

Ben | 17/09/20 13:09 A Hearthstone közösség mindig is arról volt híres, hogy végtelen mennyiségű kreatív energia szorult beléjük. Ezt nagyon sokszor és többféle módon is bizonyítják. Például majdnem egy hónappal ezelőtt bemutattunk a Hearthpwn kiegészítő készítő versenyének a két, szerintünk legjobb kollekcióját. Ha lemaradtatok volna róla, akkor a következő linken elérhetitek.

Persze jobb lenne, ha a hátlapunkat egy meccs közben többet lehetne látni, de ettől függetlenül, ami most van, az sem olyan rossz. Sőt; eszembe ötlött az is, hogy vannak olyan kártyalapok, amelyeket még én sem szereztem meg, pedig bizony ki lehet ütni őket. Persze van olyan, amihez messze kéne utazni. Ebben a cikkben megpróbálok összeszedni minden olyan hátlapot, ami most a játékban van, és még lehet szerezni,- persze nem mindegyik egyszerű. A havi 20-as rank kártya hátoldalt kihagyom, mert az már nem igazán megszerezhető és egyébként sem szorul túl nagy magyarázatra.

Hátoldalak és megszerzési módjuk

Classic

Azt hiszem, ehhez nem kell agysebésznek lenni. Ez a hátlap mindenkinek megvan, aki belekezd a játékba, ezt ingyen kapjuk mindenek előtt.

Legend

No ez már egy kicsit neccesebb, a megszerzéséhez ki kell ütni a legend rangot. De ha megvan, akkor az nagyon Swag.

The Blue Portal

A One Night in Karazhan kiegészítő összes bossát meg kell verni Heroic módban.

Staff of Origination

A The League of Explorers kiegészítő összes bossát meg kell verni Heroic módban.

Nefarian

A Black Rock Mountain kiegészítő összes bossát meg kell verni Heroic módban.

Heroic Naxxramas

A Curse of Naxxramas kiegészítő összes bossát meg kell verni Heroic módban.

Fireside

Ez kicsit trükkös, egy internet hálózaton keresztül kell játszani egy játékossal három meccset, miközben az ellenfél is azon a hálózaton van, mint mi.

Medivh

Ehhez meg kell venni a Mage alternatív hős lapkát, Medivhet.

Alleria

Ehhez meg kell venni a Hunter alternatív hős lapkát, Alleria Windrunnert.

Magni

Ehhez meg kell venni a Warrior alternatív hős lapkát, Magni Bronzebeardet.

Heroes of the Storm

Le kell tölteni a Blizzard Heroes of the Storm játékát, majd ott el kell érni 12-es szintet.

Samsung Galaxy

Ha Samsung Galaxy S6, S7 vagy Note 5 telefonról jelentkeztek be, és játszotok legalább egy meccset, akkor megkapjátok ezt a szépséget, és mellé még 3 ingyen Classic kártyacsomagot is.

Legacy of the Void

Ehhez meg kell venni, a StarCraft II: Legacy of the Void játékot a battle.net-en keresztül.

Overwatch

Ehhez meg kell venni, az Overwatch: Origins vagy Overwatch: Collectors Edition csomagot a battle.net-en keresztül.

Warlords

Ehhez meg kell venni, a World of Warcraft: Warlords of Dreanor Collector's/Digital Deluxe Edition vagy Digital Deluxe Items változatot a battle.net-en keresztül.

Power Core

Azok kapják meg, akik megjelennek vagy részt vesznek egy hivatalos Blizzard e-sport versenyen, 2015-ben az összes BlizzCon látogató is megkapta.

Golden Celebration

Ehhez már előkelő helyen kell végezni egy hivatalos versenyen. Hogy milyen helyre van szükség, az nem teljesen adott, de nagyon "aranyos" a kicsike.

Dalaran Flame

Ehhez hivatalosan is be kell lépni a TeSPA (The e-sports Association) hivatalos helyi szervezetébe, ahol rajtatok kívül még legalább 25 tag van. Egyébként akik ott voltak a 2015-ös és 2017-es Hearoes of the Dorm kupán, azok megkapták ingyen.

Thrill of Victory

Ennek a megszerzéséhez ismét csak el kell látogatni egy hivatalos, Blizzard által szervezett e-sport versenyre.

Call of the Void

Call of the Light

Ehhez a két hátlap megszerzéséhez részt kell venni a még most is futó Octoberbrawl eseményen. Erről anno írtunk, hogy mit kell hozzá tenni.

Kupákat a kézbe, hétfőn indul az Oktoberbrawl

Az őszi összecsapásban a sötétség és fény seregei ütköznek meg. Ti is segíthetitek a harcukat, csak nyernetek kell, miután regisztráltatok egy Twitch Prime fiókot.

Ha valakit érdekelnek a havi reward-ként megszerezhető lapok is, akkor azokat a következő galériában megnézheti.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Képek és Cover: www.blizzard.com

Galéria

Kövess Minket!