Visszatér a The Great Stone of Challange Brawl

Végre egy olyan Brawlt sikerült visszahozni, ami legalább egy picit is érdekes, és nem arról szól, hogy legyen meg az ingyen pakli, aztán jól van.

A Great Stone Challange-et több mint egy évvel ezelőtt márciusban lehetett először kipróbálni. Ez megint egy olyan kihívás, ahol egy saját paklit kell építeni, és azzal kell az ellenfelek fölé kerekedni. De persze nem lenne igazi Brawl, ha kimaradnának a különleges szabályok. Ebben a körben két korlát közé vagyunk szorítva:

  • A pakliba csak olyan spell kerülhet, aminek a mana költsége páros szám
  • A pakliba csak olyan lény kerülhet, aminek a támadó értéke páratlan

A kasztot ti választjátok, és a formátum Wild, szóval a veteránoknak egy igazi csemegét rakott a Blizzard az asztalra, de persze a kezdők is könnyűszerrel teljesíthetik a heti kocsmai csetepatét. Íme pár dekk és a hozzájuk tartozó kód, amivel roppant egyszerűen lehet haladni, ha mondjuk a gold farmolás a cél. Az ajánlott pakliban persze több narancssárga lapot is lehet látni, teszem azt Loatheb és Dr. Boom mindkét esetben ott van. Őket simán lehet helyettesíteni egy Stranglethorn Tigerel és egy War Golemmel, ha arról van szó. A három pakli alapvetően előbb üti be az ellenfél arcát, minthogy eljusson az olyan drága lapokhoz, mint az előbb említett kettő. Persze, ha minden kötél szakad, akkor jól jöhetnek, de nem rájuk épül a taktika.

Patron Warrior

Deck kód: AAEBAQcGkAeBDvoOnhDBFoQXDBaQA5ED1ATuBrII+wyNDpAO5xH4Ec4WAA==

Zoolock

Deck kód: AAEBAf0GBuAEzAj6DsIPmxCeEAww9wSCBfUFigexCMII9Q2ODt0PkRTVFgA=

Midrange Hunter

Deck kód: AAEBAR8GRMkEggX6Dp4Q0RQMjQGhAuAE9QWxCP4M9Q3EDtsP1BHmFucWAA==

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!