Megvan az Epsilon felállása, Horec újra a fedélzeten!

Megvan az Epsilon felállása, Horec újra a fedélzeten!

Visszatér a magyar Battlefield legenda. 

Mostanában hatalmas a pörgés a Battlefield 1 háza táján, hiszen nemrég jelentették be, hogy érkezik a játék e-sport módja, elstartolt az első magyar verseny, valamint megérkezett az eddigi legnagyobb kiegészítő is. Ma viszont egy olyan hír látott napvilágot, ami rendesen megdobogtathatja a hazai Battlefield rajongók szívét, mivel hazánk fenegyereke; Horec ismét visszatér a profik közé, hogy tovább öregbítse saját, valamint kishazánk hírnevét. 


Durva belegondolni, hogy majdnem két éve volt, amikor Battlefield 4-ben az Epsilon Horeccel együtt megszerezte a világbajnoki győzelmet az ESL One Winteren. Természetesen azóta sok víz lefolyt a Dunán, de még mindig nehezen tudnánk olyan magyar Battlefield játékost mondani, aki ennyire kiemelkedne hazai, illetve nemzetközi szinten. 

Polgári nevén Horeczki Dávid pályafutását jó pár évvel ezelőtt, még a Magyar Assault Katonák csapatában kezdte, majd 2011-ben már a Red Devils Hungarian Army Coalition színeiben ért el kiemelkedő magyar eredményeket. 2012-ben, még Battlefield 3-ban a Team Rock csapatával a Dreamhack Winter 2012 harmadik helyét csípte meg, viszont 2014-ben az Epsilon Esports-hoz csatlakozva már ott volt az ESL One összes Battlefield 4-es, offline döntőjén. 

Horec ma jelentette be a hivatalos facebook oldalán, hogy újra összeáll a legendás Epsilon a fenti csapatfelállással. Nagyon drukkolunk a srácoknak, hogy Battlefield 1-ben is megcsillogathassák játéktudásukat, és lehetőség szerint minél több sikert érjenek el.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!