Audio bugok miatt nem játszható két Legendary skin

...de ne aggódjatok kedves Mercy és Genji mainek; a megoldás hamarosan érkezik.

Kedden megérkezett a várva várt Mercy és D.Va frissítés, amiben a két karakter átdolgozásra került. A teljes patch notes-ról már írtunk nektek, de ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Megérkezett a Mercy és D.Va rework az éles szerverekre

Sensevida | 17/09/20 07:29 Pár héttel ezelőtt igencsak felborzolta a kedélyeket a Blizzard, amikor bejelentették, hogy Mercy-t és D.Va-t át fogják alakítani a jövőben. A tesztfázis során persze gyengíteni kellett a karaktereket, mivel a rework kicsit erősre sikeredett. Egy hétig sem bírta a PTR-en a Mercy rework, de azért D.Va esetében is gyorsan beesett az első nerf.

Az 1.15-ös frissítés rengeteg bugfixet is tartalmazott, azonban sajnálatos módon újak is felütötték a fejüket a játékban. A Winged Victory Mercy és Oni Genji skineket most audio problémák miatt ki kellett venni, szóval a felhasználók jelenleg hiába aktiválják ezeket a hőskinézeteket, a program az alap skineket teszi be helyettük. 

A zúgolódó játékosok panaszaira persze azonnal érkezett válasz, és az Overwatch egyik közösségi menedzsere megnyugtatott mindenkit, hogy már dolgoznak a probléma megoldásán, viszont ez eltart néhány napig, és egy újabb frissítés kell hozzá. 

Ha emlékeztek még, volt már hasonló probléma a játékban. Akkor D.Va néhány óráig teljes mértékben kikerült az Overwatch-ból, mivel használata összeomlasztotta a programot, és a gond kritikus volt. A stúdió szerencsére azonnal orvosolni tudta a problémát, a felhasználók nagy része pedig észre sem vette a dolgot. 

Habár a jelenlegi skin bugok nem ilyan súlyosak, a Blizzard mégis a kivonásuk mellett döntött, mivel az Ultimate képességek hang nélkül abszolút előnyhöz juttathatják a csapatunkat az ellenfél játékosaival szemben. Reméljük a stúdió hamarosan leszámol ezekkel a hibákkal, és minden visszatérhet a rendes kerékvágásba.

Egyébként ti is használjátok ezeket a hőskinézeteket?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!