Szuperteszt: két új prémium tank érkezhet hamarosan

Szuperteszt: két új prémium tank érkezhet hamarosan

Két igazán egyedi prémium könnyű tank érkezhet a játékba!

A Wargaming továbbra is prémium tankok tömkelegével áraszt el bennünket. Bár lassan több prémium tank lesz a játékban, mint normál, azért vessünk egy pillantást a két újonnan érkező versenyzőre.

ELC EVEN 90

Az ELC EVEN 90 egy aprócska francia könnyű tank, ami még az AMX ELC-től is kisebb! A páncélzata rendkívül vékony (15/10/10), cserébe 24 lóerő/tonna fajlagos teljesítményre képes, mindez megtámogatva egy dobtáras löveggel, ami 5 lövéses tárral operál, amivel optimális esetben átlagosan 1200 sebzést vihetünk be ellenfelünknek.

Aufklärungspanzer V

Valószínűleg sokan ismeritek ezt a tankot, hiszen korábban a német könnyű tankág részét képezte. Hamarosan azonban visszatér a fejlesztett verziója, az Aufklärungspanzer V ‘Rotfuchs. Ez egy hatalmas könnyű tank egy tökéletes löveggel: jó tűzgyorsaság, páncélátütés és pontosság. Mind mesterlövészkedésre, mind aktív felderítésre alkalmas lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.