Overwatch League: Shaq és J.Lo bejelentette a San Francisco játékosait

Overwatch League: Shaq és J.Lo bejelentette a San Francisco játékosait

Továbbá; megérkezett az első csapat brand is: a Shanghai Dragons!

Múlt héten a Blizzard bejelentette az Overwatch League első szezonjának dátumát és az első 12 csapatot, akik majd részt fognak venni a versenysorozatban. A részletekről már írtunk nektek, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Hivatalos: Decemberben indul az Overwatch League!

A Blizzard nemrég jelentette be, hogy az első szezonban 12 csapat fog részt venni.

Most újabb szenzációs hírek érkeztek, ugyanis tegnap éjjel az NRG Gaming egy rettentően ötletes és vicces videóban nyilvánosságra hozta a San Franciscoi Overwatch League csapat keretét. A szervezet nem aprózta el, mivel a a bejelentésben olyan sztárok vettek részt, mint a tulajdonos egykori NBA csillag Shaquille O'Neal, a világhírű énekesnő Jenifer Lopez, az NFL sztár Marshawn Lynch, és a manapság már médiaszemélyiségként tevékenykedő, egykori NFL játékos Michael Strahan. A celebek egyébként okkal lettek bevonva, mivel az ESPN forrásai szerint, ők is tagjai annak a befektető csoportnak, akik 15 millió dollárt invesztáltak most a szervezetbe. De nem is rabolnám tovább az időtöket: íme a videó!

Őszintén szólva a magyar származású Félix "xQc" Lengyel-nek tökéletesen igaza volt akkor, amikor "elhintette", hogy az NRG egy olyan szörnyeteget épít, ami a legerősebb csapatokkal is felveheti a versenyt. A lineup parádés, és összesen nyolc főből áll, legalábbis egyelőre:

  •  Jay "sinatraa" Won (DPS)
  •  Andrej "BABYBAY" Francisty (DPS)
  •  André "iddqd" Dahlström (DPS)
  •  Dante "Danteh" Cruz (DPS)
  •  Matthew "super" DeLisi (Tank)
  •  David "Nomy" Ramirez (Tank)
  •  Nikola "sleepy" Andrews (Support)
  •  Daniel "dhaK" Martinez Paz (Support)

A 17 éves sinatraa és super egyelőre nem vehet majd részt a küzdelmekben a Blizzard korkövetelményei miatt, viszont a felhozatal ettől függetlenül is mesés, és van félnivalójuk az ellenfeleknek. Danteh és iddqd a világ legjobb DPS játékosai közé tartoznak, és a Kungarna-ből jövő BABYBAY is egy igen stabil választás melléjük. A koreai invázió előtt az Immortals-ban szereplő Nomy egy csiszolatlan gyémánt, a két support pedig, név szerint az egykori TempoStorm-os sleepy, és a néhai Selfless játékos dhaK egy különösen veszélyes duó lehet. Alig várjuk, hogy a decemberben rendezett showmeccseken együtt láthassuk a csapatot. 

Overwatch League hírek szempontjából egyébként elég sűrű ez a hét, mivel néhány napja felröppentek a hírek, miszerint az OpTic is megkezdte a játékosok igazolását, és egy menedzsert is beszerzett. Az ESPN újságírójának, Jacob Wolf-nak (aki úgy tűnik mindig ráhibázik és eladta a lelkét az ördögnek az információkért cserébe -a szerk) értesülései szerint a szóban forgó profik coolmatt69 és Muma, azonban ezt még egyik fél sem erősítette meg.

Néhány órája pedig újabb jó hírek érkeztek: leleplezték ugyanis a kínai Overwatch League csapat hivatalos brandjét, a Shanghai Dragons-t. A sajtóanyagból az derül ki, hogy a sárkány alakú S betű formája igazodni kíván a Kínai stílushoz, illetve a vörös és fekete is az ország meghatározó színei. 
mei shanghai dragons ow blizzard owl
Érdekesség egyébként, hogy a fenti képen Mei a csapat színeit és logóját viseli, szóval a híresztelések, miszerint az OWL csapatok saját hőskinézeteket kapnak majd, valószínűleg helytálló. Habár a csapat felállásáról még semmit nem tudni, öröm látni az első hivatalos brandet. 

Ti mit gondoltok? Mi lesz a következő helyszín, ami leleplezi a csapatát, vagy a brandjét?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!




 

Kövess Minket!