Vicces és egyben lenyűgöző pillanatok a közösség jóvoltából

Vicces és egyben lenyűgöző pillanatok a közösség jóvoltából

Egy szép Team Kill-t mindig jó megnézni, feltéve ha nem mi vagyunk az áldozatok.

Az Overwatch egyik legjobb része talán az, amikor a játék kiemeli nekünk a legszebb pillanatainkat a meccs végén, feltéve persze, ha mi voltunk a legügyesebbek és megérdemeljük. Néhány napja már mutattunk nektek néhány szédületes PotG-t a közösségtől, ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

A közösség legjobb pillanatai az elmúlt néhány napból

Nem kell ahhoz profinak lenni, hogy parádés játékokat lehessen összehozni.

Most újra felmentünk a reddit-re és körbenéztünk, hogy akad-e olyan megmozdulás, amit érdemes lenne bemutatni nektek. Természetesen a közösségi gyűjtőoldal ezúttal sem okozott csalódást és rengeteg vicces pillanatot töltöttek fel a játékosok az egész világról, szóval kiválogattuk nektek most néhányat. Jó szórakozást!

Altheart úgy határozott, Bastion-nel indul csatába és ennek meg is lett az eredménye, mivel Dorado-n egy tökéletes team kill-t sikerült összehoznia, az indulat problémákkal rendelkező Omnic-kal.

Bastion Pogchamp - Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch Bastion Pogchamp GIF on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

Varta nem csak a kaszaboláshoz ért Genji-vel, de tökéletesen tudja használni a Deflectet is. Eztleginkább King's Row-n bizonyította, amikor visszavert egy Zarya ultit, foglyul ejtve ezzel az egész ellenfél csapatát. A Dragonblade persze már be volt töltődve, szóval jöhetett a mészárlás.

OUT737136.mp4 - Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Aliens Lucio-val játszott szenzációsat Illios-on, ahol maximálisan az ellenfél csapat idegeire ment a falon való csúszkálással. Ráadásul még azt is összehozta, hogy négy játékost is sikerült lelöknie. Jár a hatalmas GGWP!

Point delay 4k - Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch Point delay 4k GIF by oohitzmario on Gfycat. Discover more 4k GIFs, babyrage GIFs, boop GIFs, heavy GIFs, knock GIFs, lucio GIFs, mario GIFs, off GIFs, overwatch GIFs, too GIFs on Gfycat

Utolsónak nem egy highlight-ot, hanem egy rendkívül vicces kis karmát választottuk. Az Ana játékos Route 66-on nyeregben érezte magát, amikor elaltatta a Genji-t, továbbá már el is kezdte a klasszikus Teabag mozdulatokat, amikor a játék visszaütött.

Instant Karma - Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch Instant Karma GIF by kalcipher on Gfycat. Discover more anni GIFs, genji GIFs, overwatch GIFs on Gfycat

Ezek lettek volna szerintünk a közösség legszebb megmozdulásai az elmúlt néhány napból. Reméljük tetszett és ha szeretnétek még ilyen válogatást látni, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!