Raisy és a Myztro Gaming harmadik lett a DH Winter QC Sacrifice kvalifikáción

Raisy és a Myztro Gaming harmadik lett a DH Winter QC Sacrifice kvalifikáción

Ezzel ugyan a Lan-ra nem jutottak így ki, de pár hét múlva javíthatnak még.

Az elmúlt hétvége folyamán rendezték a DreamHack Winter 350 ezer dollár összdíjazású Quake Champions bajnokságának Duel és Sacrifice, azaz csapat verseny kvalifikációit is. Birgány "Raisy" Adrián sajnos pénteken hajszállal maradt le a továbbjutásról az 1v1 módban.

Hajszálon múlt Raisy továbbjutása a DH Winter Quake Champions Duel kvalifikáción

Ma délután pedig a 4v4 Sacrifice selejtező miatt szurkolhatunk a magyar kiválóságért.

Tegnap délután viszont elkezdődtek a 4v4 csapatversenyek is, és a nevezők között ott volt a magyar játékos a Myztro Gaming friss igazolásaként. A mérkőzések Bo3 voltak, és csupán a legjobb csapat kvalifikálhatta magát a Lan eseményre. 

A Myztro gárdája kiválóan teljesített a korai körökben, egészen a felső ági élődöntőig meneteltek, ahol azonban a winrar license salesmen alakulata útjukat állta, és az alsó ágra küldték őket. Raisy és társai ezután még két mérkőzést behúzva eljutottak a kisdöntőig is, ahol azonban ismét a wls csapatával kerültek szembe.

Sajnos a Myztro ezúttal is kikapott 2-0 arányban, ezzel a harmadik helyet szerezve meg a kvalifikáción. A mérkőzést egyébként a Quake Champions Twitch csatorna is közvetítette, amelyet az alábbi videóban tudjátok megtekinteni:

Annak ellenére, hogy a csapat csak alig pár hete állt össze, ez is lenyűgöző teljesítmény, továbbá a DreamHack oldala szerint van még lehetőség a Lan eseményre való lejutásra az Október 28-29-én rendezett EU-CIS kvalifikációkon. 

Ez úton is gratulálunk a nagyszerű helyezéshez, és további sok sikert kívánunk Raisy-nek és a Myztro csapatának!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!





Kövess Minket!