Arriving at fanmade Cairo

Arriving at fanmade Cairo

A fiktív pálya egyszerűen lenyűgöző, és olyan, mintha Jeff Kaplan és csapata alkotta volna.

Az Overwatch világa rendszeresen megihleti a művészeti beállítottsággal rendelkező rajongókat, legyen szó akár Cosplay-ről, fanfiction-ről vagy skin koncepcióktól. Legutóbb egy thaiföldi egyetemista diplomamunkáját mutattuk be nektek, az általa tervezett hős koncepció pedig még magát Jeff Kaplan-t is lenyűgözte.

Ettől a hőskoncepciótól még Jeff Kaplan is lehidalt!

A készítő egy thaiföldi egyetemista, aki a diplomamunkájához csinálta a projektet.

Most egy újabb művészt ajánlanánk figyelmetekbe, aki egy fiktív egyiptomi pályát tervezett Unreal Engine 4, 3ds Max, Substance Painter és Photoshop programok segítségével. Joshua Ilorente a reddit-en tette közzé munkájának gyümölcsét, és rögtön elnyerte a közösség elismerését. Elmondása alapján hónapokig tartott megalkotni Cairo-t, és sokkal nagyobb volt a projekt mint az előző pályája Favela. Az alkotási folyamat során először csak "firkált", utána az alaprajz következett, amit végül többször megváltoztatott, a legvégső verzió pedig így néz ki: 

Cairo egyelőre még nincs befejezve és csak egy bemutató videót tett közzé a fiatal művész, azonban Favela már teljes pompájában ott díszeleg a Youtube csatornáján:

Őszintén szólva Joshua munkája minket abszolút lenyűgözött, mert tényleg olyan, mintha a pályákat a Blizzard tervezte volna a játékhoz. 

Ti szívesen látnátok ilyen fanmade pályákat a játékban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!