Műsorajánló: Kövesd magyarul a szerdai EPL meccseket!

Aki ma is e-sport közvetítésekkel töltené az estéjét, annak lesz mivel elütnie az időt.

Aki a ma estét profi CS:GO meccsekkel töltené, annak van egy jó hírünk: lesz mit néznie. Lesz ma EPICENTER kvalifikáció és az ESL Pro League is folytatódik, ahol szokás szerint magyar közvetítés is lesz.

Öt órakor kezdődik tehát az érdekesebb mérkőzések sora, a HellRaisers fog játszani a Ninjas in Pyjamas csapatával. A meccs Bo3 lesz, a pályák egyelőre nem ismertek. A mérkőzés nem fog tét nélkül menni, hiszen a győztes bekerül az EPICENTER európai selejtezőjének a felsőági döntőjébe, ahol a FaZe várja már a győztes csapatot. Akinek mégse jön össze a győzelem, az leesik az alsóágra, ahol a Heroicot kell megvernie, majd a FaZe - HR/NiP meccs vesztesét, hogy aztán bekerüljön a kvalifikáció tényleges döntőjébe, ahol a tét egy hely a szabadkártyás selejtezőre. 

Hat órakor a mousesports játszik a dignitas csapata ellen, ezúttal az SL i-League Invitational Shanghai zárt, európai selejtezőjének első körében. A győztes csapat az elődöntőbe jut, ahol a finn HAVU csapata vár rá, a mindössze 15 éves sergejjel. Ez az összecsapás is Bo3 lesz, magyar közvetítés pedig itt sem lesz.

Hét órakor pedig a jól megszokott ütemhez hasonlóan folytatódik az ESL Pro League hetedik szezonjának európai csoportköre. Az első összecsapáson az Astralis és a BIG csap össze a dupla Bo1 első meccsén, illetve a Natus Vincere - LDLC is hét órakor fog kezdődni. Ezeknek a második pályája várhatóan 20:10-kor fog kezdődni. A nap harmadik és negyedik összecsapásán a North és a FaZe, valamint az LDLC és a NiP fogja összemérni a tudását, szintén egy dupla Bo1 keretében. A meccsekről természetesen lesz magyar közvetítés, az első két összecsapásból az Astralis és a német BIG találkozóját követhetitek élőben, magyar kommentárral, míg a harmadik és a negyedik meccsek közül értelemszerűen a FaZe - North meccs lett a kiválasztott.

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon!

Az esti műsor tehát így néz ki:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!