Nostam Meatlock -a pakli, amire nem sokan számítottak

Nostam Meatlock -a pakli, amire nem sokan számítottak

Van benne egy kis Zoo, egy kis Handlock és Control. Egyelőre még nem tudni, hogy meddig juthat a pakli, de már több profi is próbálgatja.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt a Slingshot oldal, a GamesCom keretein belül készített egy interjút Ben Brode-al. Akkor főleg általános témák merültek fel, de kapott egy olyan kérdést is, amely azt firtatta, hogy melyik az a kártya, ami erős, de valahogy a játékosok még nem találták meg. Erre a következő válasz érkezett:

"Azt hiszem a Meat Wagon az a lap, amiben sokkal több lehetőség van."

Nos; úgy néz ki, hogy valamilyen szinten igaza van, hiszen most egy pár napja Nostam összerakott egy Meatlock paklit, amit már tesztelt Amnesiac, sőt még Diguised Toast is. Ebből kerekedett egy kis cicaharc is Twitteren, ahol Amnesiac szólt be Toast-nak, hogy nem tüntette fel Nostamot, mint forrást, -pedig de.

De ennyi felvezetés után lássuk mit is van ebben a pakliban.

Deck kód: AAECAf0GAsLOApfTAg7TAbYHyQfECIK0At28AurBApvCAsrDAufLAqvQApHiApboApfoAgA=

Kezdésnek egyvalamit szeretnék elmondani, hogy a két Arcane Giant helyett Mountain Giant menjen a pakliba, sajnos a HStopdecks-re rosszul került fel az összeállítás.

A pakli igazából két oldalról indul. Az egyik vonulat klasszikus csapás, amikor az olcsó aoe lapok és az olcsó taunt lapok megpróbálják feltartani az ellenfelet addig, amíg el nem jön az óriások ideje. Viszont a másik ösvény egy picit rejtettebb, ez pedig a Meat Wagon. A lap képessége, hogy kikap egy olyan lényt a pakliból, aminek kisebb a támadóértéke. Pont emiatt sokan ezt a lapot buff deckbe várták, pedig van más használati módja is. A Warlock Summoning Portalja egy beteg lap, főleg ha mellette ott vannak a discount óriások, az egyetlen baj a kártyával, hogy a statjai gyengék és nagyon sokba kerül. De abban az esetben, ha ingyen van akkor mindjárt más a gyerek fekvése. Egy-egy Portal körben olyan erővel lehet megtölteni a pástot, hogy az akár a végső győzelemre is elég.

Persze arra mindenkinek szeretném felhívni a figyelmét, hogy ez a deck még kicsit kiforratlan, lehetnek benne változások. A költsége egy picit erős, szóval csak akkor érdemes lecraftolni, ha már nem tudunk mit kezdeni a dusttal. De az biztos, hogy a játék érdekes vele, ha valakit érdekel a pakli működés közben, akkor Nostam streamjéből visszanézheti, bagyjából 1:37:00 körül kezdődik a HS.

Nézd meg lolNostam Nostam - Golf with muzzy and flo című videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!