Cocosasa BM-je egy kicsit kiborította a nézőket, azóta már bocsánatot is kért

Cocosasa BM-je egy kicsit kiborította a nézőket, azóta már bocsánatot is kért

Előbb azt hitték a srác BM-elt, aztán kiderült, hogy szerinte nem, de végül nyilatkozott olyat, ami semmiképp nem sportszerű.

A tegnapi HCT verseny csoportköreiben CocoSasa és BaiZe csapott össze, amikor is koreai játékos, miután elintézte az ellenfele lényeit és eltolt egy Evolve-ot szépen elegánsan integetett egyet. Hogy a saját képernyőjének intett vagy az ellenfelétől búcsúzott, az egy jó kérdés, de az biztos, hogy a kommentátoroknak és a nézőknek is az jött le, hogy ellenfelétől köszön el.

Persze, ahogy várható volt egyből megindult a komment háború és a többség azon a véleményen volt, hogy az bizony szándékos BM volt. Ennek hatására nemrég Coco az Inven hasábjain kért bocsánatot, bár ezt egy picit érdekes módon intézte. A bejegyzés koreai nyelven íródott, de szerencsére a reddit lelkes felhasználói nagyon gyorsan olyan nyelvre fordították a dolgokat, ami felfedi az információt.

"A bajnokságon látható reakcióm mögött két ok van:

  • Mindenki tudja rólam, hogy erős reakcióim vannak - az előző meccseimből is látszik ez;
  • Mindannyian láttuk a meccset BaiZe és Pavel között, ahol folyamatosan felpillantottak a játékból és egymásra néztek. Tudtam, hogy nem tudom jól elrejteni az érzelmeimet és ezért úgy döntöttem, hogy ezzel megpróbálom összezavarni és félrevezetni őt.

Ezen kívül az nem igaz, hogy Baize-nek integettem. Én a játéknak intettem és azt mondtam "Vel-ha" ami koreai nyelven annyit tesz, hogy "Szia Velen". A koreai twitch adásokban egy általános mém a "Pat-ha", azaz "Szia Patches", amikor valaki felhúzza a kalózt. Ha épp a Twitch chat-en lettem volna, akkor ugyanezt a reakciót hoztam volna. Figyelembe véve, hogy a mérkőzés a két vesztes között zajlott, nem volt értelme a BM-nek. Ettől függetlenül miután visszanéztem a videót rá kellett jönnöm, hogy a megnyilvánulásaim nem voltak megfelelőek és ezért bocsánatot kérek."

Ezek után mindenki döntse el maga, hogy mit is gondol az egészről. Én személy szerint úgy gondolom, hogy ha nem is BM volt, de akkor is sportszerűtlen. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!