Az egész világon mindössze 43 ember jósolta meg jól a csoportkörök eredményét!

Az egész világon mindössze 43 ember jósolta meg jól a csoportkörök eredményét!

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is lehetett tippelni a VB eredményeire. Egyelőre csak a csoportkörökön vagyunk túl, de a tökéletes jóslások száma már most 43-ra csökkent.

Két hétig tartottak a csoportkörök, ahonnan pontosan nyolc csapat jutott tovább. A párosítások már tegnap kiderültek, hiszen a mérkőzések végeztével rögtön megtartották a sorsolást is, nekünk európaiaknak nem jutottak könnyű csapatok, hiszen a Misfits az SKT-vel, a Fnatic pedig az RNG-vel néz szembe.

Akár mind a négy ultimate skint is megnyerheted pár jó tippel!

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is lesz Worlds Pick'em; vagyis megtippelhetjük, hogy milyen eredmények lesznek a VB-n. Az emberek nagyon kevés százaléka találja el pontosan.

Volt azonban egy Pick'em is idén. Aki esetleg nem tudná miről lenne szó, a Riot hivatalos oldalán adhattuk le voksainkat arról, hogy milyen eredményeket tippelünk a csoportkörökre és attól függően, hogy milyen mértékben találtuk el, pontokat kaptunk. Szeptember 29-től lehetett tippelni egészen a csoportkörök kezdéséig, és nem is akármiért; hiszen a Riot jutalmakat is ígért bőven. Többek közt, aki tökéletesen találja el a csoportkörök és a rájátszást is, az mind a négy ultimate skint ingyen megkapja. Ez egy nagyon nagy gesztusnak tűnhet, de egy VB-t megtippelni talán még nehezebb, mint lottót nyerni.

A csoportkörök alatt összesen 4.662.179, vagyis több mint 4,5 millió ember játszott. Ebből az öt millió játékosból mindössze 43 találta el tökéletesen a csoportok eredményét, amivel az ember 0,00088%-át képviselik. Nem is igazán tudom, hogy miként lehetett ezt megtippelni, hiszen olyan meglepetés eredmények kellettek ehhez, hogy józan gondolkodású ember nem igazán számíthatott azokra. Vagy semmi közük nem volt és vakon tippeltek –5 millió embernél ez előfordulhat–, vagy a világ legnagyobb stratégiai géniuszai, akik mindent látnak előre.

Ehhez az kellett, hogy a Fnatic feltámadjon az első hét után –és minden előrejelzés ellenére– továbbjusson két helyosztó meccs után, illetve a TSM-nek is ki kellett esni, holott sokan várták a továbbjutásukat, és persze ott van a G2, akiknek szintén fel kellett sülnie, hogy bejöjjön az eredmény.

Nos ez a 43 egyed van még versenyben a négy ultimate skinért, vagyis a Pulsefire Ezrealért, a Spiritguard Udyrért, Elementalist Luxért és persze a DJ Sona-ért, feltéve ha eltalálják a rájátszást is.

Az sem semmi, hogy voltak olyanok,akik konkrétan semmit nem találtak el. Összesen 29 ilyen ember van világon, szerintem ők is érdemelnének valamilyen jutalmat, mert azért ez is teljesítmény a javából!

A profik világából egy valaki majdnem tökéletesen tippelt, ő nem más mint: Pulse. Korábban az EU LCS-t kommentálta, de egy-két éve átment az ausztrálokhoz, mivel itt nem sok elismerést kapott a nézőktől. Második helyen pedig egy mostani EU kommentátor, PiraTechnics áll 43 ponttal, neki azért már több hibája volt.

Aki szeretne még szerencsét próbálni a rájátszások során, az megteheti az alábbi oldalon.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!