Videó: s1mple zsenialitása nem ismer határokat

Videó: s1mple zsenialitása nem ismer határokat

Nem egyszer láthattunk már az ukrán sztártól nagyon okos játékot, de úgy tűnik, hogy van még a tarsolyában egy s más.

S1mple jelenleg az egyik legnagyobb tehetségnek számít az egész világon, aki a szürke hétköznapokban két dologgal foglalkozik mostanság: a Na'Vi carryzésével (sajnos eredménytelenül) és streameléssel (szerencsére nagy sikerrel). Korábban már beszámoltunk egy olyan esetről, amikor egy lövéssel elhallgattatta az esésének a hangját, így az ellenfélnek fogalma sem volt arról, hogy ő leugrott.

S1mple egyszerűen egy zseni; 200 IQ clutch!

Azt eddig is tudtuk, hogy s1mple nagyon tud játszani, de most valami egészen különlegeset mutatott be.

Most viszont az ellenkezője történt, ugyanis azt játszotta meg, mintha leugrott volna, egy nagyon ötletes és egyben rendkívül egyszerű trükkel. Nézzétek meg az ukrán zsenit akcióban:

Overpasson, 1v2 szituációban egy ilyet húzni nem semmi dolog! De hát ki más is csinálta volna meg, mint a méltán híres s1mple? Miután lelőtte az egyik T-t, nagyjából tisztában volt az utolsó ellenfél pozíciójával is. Ezért nemes egyszerűséggel ledobta a pisztolyát, hogy az azt higgye ő ugrott le kakasból, majd amikor előjött és belesétált a csapdába, azonnal végzett vele. Durva, hogy s1mple-nek ilyen szoros helyzetben is eszébe jutnak ilyen dolgok. De ezért szeretjük őt, nem?

Ti képesek lennétek ilyen helyzetben egy ilyet bevállalni?

Ha esetleg van valamilyen ehhez hasonló 200IQ-s playetek, akkor küldjétek el nekünk, és a legjobbakat összegyűjtjük egy külön cikkbe!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!