Így lehet Mordekaiser ultid bármelyik hőssel

Így lehet Mordekaiser ultid bármelyik hőssel

Korábban már volt róla szó, hogy egy másik hős kapta meg Mordekaiser végső képességét, most viszont fény derült arra is, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani.

Egy korábbi cikkben foglalkoztunk már ezzel a hibával, viszont azt eddig nem tudtuk, hogy hogyan lehet pontosan mindezt kivitelezni. A híres Vandiril segítségével most megtudhatjuk.

Íme Dravenkaiser: videón egy bug, ahol Dravenhez kerül Mordekaiser ultija

A meglévő, kb. 200 Mordekaiser bug mellé itt egy 201. is.

Nézzük is meg, hogyan hozható elő ez a hiba. Először is, értelemszerűen, szükség lesz egy Mordekaiserre, valamint egy csapattársára. Fontos, hogy a végső képesség már hármas szinten legyen. Ehhez csatlakozik még egy olyan ellenfél is, aki feltud éledni. Lehet itt gondolni Anivia tojásra, vagy egyszerűen egy olyan hősre, akinek már megvan a Guardian Angel-je. 

Morde elhelyezi a végső képességét az ellenfélen, ezután pedig fontos, hogy a csapattárs ölje meg elsőként. Mindenképp CD-n kell, hogy legyen a saját ultink, különben a bug nem érvényesül. Majd ezután az újjáéledt hőst még egyszer kivégzi Mordekaiser is, és ha minden jól ment, akkor az ultink átalakul Morde ultivá.

Viszont ennek vannak hátrányai is. Sőt, ha jobban belegondolunk: csak hátránya van. Ezt az egész procedúrát össze lehet hozni egy Nidalee-val is, viszont ha éppen tigris formában voltunk, akkor az egész meccsen úgy is maradunk, hiszen ha egyszer Morde ultink lett, akkor az a meccs végéig úgy is fog maradni. Valószínűleg, ha Elise-el próbáljuk ugyanezt, akkor szinte biztos, hogy hasonlóan járunk. Természetesen, ha olyan hőssel vagyunk, mint például Jax vagy Cho'Gath, akkor a végső képességünk passzívja nem vész kárba. 

Eléggé elszomorító dolog azt látni, hogy ilyen súlyos hibák még mindig bekerülhetnek a játékba és reméljük, hogy a Riot minél előbb orvosolja ezt.

Ti találkoztatok már hasonlóval?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!