Seized kiléphet a Na'Vi-ból?

Egy pletyka szerint ő maga kérte, hogy távozhasson a szervezettől.

A nyári átigazolási cunamiban, mely a krakkói Major és a DreamHack Masters Malmö között zajlott, hatalmas figyelem övezte a CIS régió alakulását, melynek főszereplője egyértelműen a Majorön megbukott Na'Vi volt. Velük szemben pedig ott volt a Gambit, akik ugyebár megnyerték az év legnagyobb versenyét, csak éppen a győzelmük kulcsával; Zeus-szal nem akartak tovább játszani. A történet innen már egyszerű: Zeus visszament a fekete-sárga csapathoz a hőn áhított Major cím megszerzése után, hogy újra felemelje szétcsúszott gyermekét a csúcsra. -Csak nem jött össze.

Így nyert Zeus egy Majort, és jutott el a Na`Vi-ból a Na`Vi-ba

Zeus-t nem kell bemutatni senkinek sem, az utóbbi időben zajlanak az események körülötte. Az ő történetét viszont nem sokan ismerik, ezt mutatjuk be.

Az elmúlt két hónapban konkrétan semmit sem ért el a Na'Vi, hiába tért vissza a régió legjobb irányítója a csapathoz. Az egyetlen tűzerő jelenleg s1mple, ő valami fenomenálisan játszik, míg a többiek, seizeddel az élen néha azt sem tudják, hol vannak. Ez lehet, hogy elsőre erősnek hangzik, de kifejtem: Seized, Zeus távozása után komoly válságba került, hiszen irányítóként a háttérbe szorult, ami a teljesítményét kb. a nullával tette egyenlővé. Most pedig, hogy a Gambitből visszajött a régi IGL, még mindig borzalmas formában játszik, csak már irányítóként sem veszik hasznát. Az elmúlt egy évben komoly lejtmenet volt az egyébként kifejezetten ígéretes karrierében, és úgy tűnik, nem találja a kiutat még úgy sem, hogy most már az irányítás terhe sem nyomja a vállát.

Forrás: HLTV

Illetve ez ebben a formában nem feltétlenül igaz, ugyanis egy pletyka szerint lehet, hogy mégis talált kiutat, csak éppen nem a gyengélkedéséből, hanem a Na'Vi-ból! 2013 augusztusa óta a szervezet tagja a 23 éves orosz játékos, így a váltás nem rövid idő után érkezhet az életében. Az igen megbízható forrásként kezelhető francia e-sport újságíró, neL szellőztette meg, hogy seized ki akar lépni, és megkérte a szervezet vezetőségét, hogy távozhasson. Az ok az utóbbi időkben őt terhelő hatalmas nyomás lehet:

A tweet alapján még nem biztos benne neL, hogy a Na'Vi miképp dönt az ügyben, illetve magát a pletykát is érdemes fenntartásokkal kezelni. Viszont, ha visszaemlékezünk, ez a csere már majdnem megtörtént a nyáron, amikor is kispadra tették Seizedet GuardiaN FaZe-be igazolása előtt. Az a lépés is csak egy szög lehetett a koporsójába, ami a közös jövőjét illeti a szervezettel, hiszen akkor válhatott neki világossá, hogy nincs helye a csapatban. Az időben electronic-ot pletykálták a helyére, aki most ismét felmerülhet, mint lehetőség. A FlipSid3 sztárját nem csak a közösség szeretné kimenteni abból a pokolból, ahol éppen van, hanem mi is. De ezt már korábban összefoglaltuk, így részletesebben nem térnénk ki rá, olvassátok el, ha lemaradtatok róla.

Valaki mentse már meg Electronic-ot! -videó

Ezúttal a Tricked ellen őrült meg a WCA 2017 kvalifikáción.

Electronic mellett több játékos neve is felmerülhet, mint lehetséges érkező. ANGE1, Adren vagy H0bbit, csak hogy a nevesebbeket számba vegyük, simán kiköthet a Na'Vi-ban, ha a szervezet végre hajlandó lesz áldozni a saját sikerére egy combosabb pénzösszeget. Hivatalos bejelentés vagy reakció még nem érkezett a pletykával kapcsolatban a Na'Vi részéről, tehát mindez egyelőre puszta találgatás. Mindenesetre is, seized távozása ezen a ponton elkerülhetetlennek tűnik, akár ha kirúgják, akár ha magától akar lelépni: mennie kell.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!