Ilyen az, amikor találkozik a japán kultúra a CS:GO fegyverekkel

A legszebb skinek a furcsaságok és az anime őshazájából.

Aki attól félne, hogy egy weebfestbe kezdek, az megnyugodhat: nem vagyok odáig értük, de a kultúrájukat csodálom. A munkamorál és a mindennapi élet egészen elképesztő a távoli szigeten, -de a témánk most nem ez, hanem a legszebb skinek, szóval kezdjünk is bele.

AK-47 | Bloodsport

Gyári új havi átlagár: 58.91$

Kezdjünk az egyik legszebb AK skinnel, a Bloodsport-al, aminek a stattrakos verziója jóval drágább, de érjük be most a sima skinnel. A tetejére a „Strike” szó van írva a SEGA betűtípusával, míg a ravasz fölötti résznél „Lightning” szó látható japán írásjelekkel. A fegyveren még megtalálható egy „Ninja- for a silent approach”, ami durván azt jelenti, hogy „Ninja- egy halk megközelítésért”, hiszen mindannyian tudjuk, hogy az AK mennyire halk, ugye?

Galil AR | Crimson Tsunami

Gyári új havi átlagár: 1.13$

A Crimson Tsunami egy igazi remekműről lett mintázva, ami Kacusika Hokuszai „A nagy hullám Kanagavánál” című festménye. Sokakat inspirált a japán művész, többek közt Debussy-t és Van Gogh-ot is. A CS:GO-ban a skin készítőjét sikerült inspirálni, így született meg ez a szürke hangulatú, de kimondottan szép skin.

AWP | Oni Taiji

Gyári új havi átlagár: 64.58$

Most következhet az egyik kedvenc skinem, ami szerintem gyönyörűre sikeredett. Az Oni Taiji állítólag egy démon ogre és egy hős harcát mutatja, de ebből én személy szerint sokat nem tudtam kivenni. A színvilág viszont teljesen lenyűgözött.

Galil AR | Kami

Gyári új havi átlagár: 0.36$

Talán az egyik legolcsóbb és legegyszerűbb skin Galilra, weebeknek kötelező darab, hiszen egy CS:GO-val kapcsolatos manga van rajta. Nekünk, egyszerű játékosoknak nem jelent annyit, szerintem simán találtok ennél jobb skint is a piacon.

AUG | Akihabara Accept

Kevéssé használt havi átlagár: 254.76$

Elérkeztünk minden CS:GO weeb atyjához, minden anime kedvelő őséhez. Az Akihabara Accept az egyik legdrágább, Japán által inspirált skin, én személy szerint nem kedvelem, de megértem, hogy pár ember fizet ennyi pénzt érte. Színes, tele van japán írásjelekkel és egy anime karakter van a válltámasznál...-Kell ennél több? Nekem például már rég sok, szóval a kevesebb néha több elve működhetett volna itt is. Talán innen látszik, hogy nem vagyok weeb.

SG 553 |Akihabara Accept Season 2

Ez a skin egyelőre csak a steam műhelyben található meg, ez már egy picit jobban tetszik nekem is, de még mindig nem az én világom. A weebeknek viszont egy igazi gyöngyszem lehet gyűjteményükbe, ha bekerül a játékba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!