Friss infók a Battlefield 1: Turning Tides kiegészítővel kapcsolatban

Friss infók a Battlefield 1: Turning Tides kiegészítővel kapcsolatban

Hamarosan érkezik a játék következő DLC-je. 

A tegnapi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy az állóvizet megtörve végre megérkezett a Battlefield 1 októberi frissítése, ami jó pár változást hozott a rajongók számára. Az élet viszont nem áll meg, hiszen ezen a héten már a CTE-re (Community Test Environmentre, azaz a tesztszerverekre) kerül a játék legújabb DLC-jének két új pályája. 


Amit már biztosan tudunk, hogy a harmadik kiegészítőnek számító Turning Tides-ot különböző szakaszokban fogjuk megkapni, így 2017 decembere és 2018 januárja között tudunk majd mindebbe belemerülni. Ezt elég cselesen oldották meg a –valószínűleg utolsó percekig dolgozó– készítők, hiszen az első két új pályát decemberben (ez az Achi Baba és a Cape Helles), a második kettőt (Zeebruggee, Heligoland Bight) pedig januárban teszik elérhetővé a játékosok számára.

Az új DLC-vel egy vadiúj játékmód is érkezik, ami a Conquest Assault nevet kapta. Ez annyiban tér el az eredeti Conquesttől, hogy a támadóknak saját társaikat felhasználva kell spawnolniuk a különböző területekre, míg a védekező csapat a térkép egyik szegletének összes pontját birtokolja, és értelemszerűen ezeket kell az offenzív csapat tagjainak megszerezniük. Ha a ticketek elfogytak, vagy mindenki meghalt a támadók közül, akkor vége a bulinak. 

A kiegészítővel 6 új fegyver is érkezik, ilyen az M1917 Trench Carbine, a Maschinenpistole M1912/P.16, a Farquhar-Hill, az M1917 MG, a Carcano M91 Carbine és Type 38 Arisaka. Szorult helyzetben pedig az új közelharci fegyvernek számító Grappling Hook és a Naval Cutlass fog segíteni neked.

Ha kíváncsiak vagytok a DLC összes újdonságára, akkor innen szemezgessetek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!