Jelentkezz és próbáld ki a Battlefield 1 e-sport módját!

Jelentkezz és próbáld ki a Battlefield 1 e-sport módját!

Ha érdekel a kompetitív játék, ezt nem hagyhatod ki.

Még augusztus elején számoltunk be nektek arról, hogy érkezik a Battlefield 1 e-sport módja, amivel kapcsolatban később megtudhattuk, hogy a kezdők, a haladók és a profik is megtalálják benne számításukat, illetve a más játékokból már ismerős 5v5-ös felállásban állhatunk majd neki, egy-egy harci járművel az oldalunkon. Az Incursions névre hallgató új játékmód szeptemberben már a zárt alfa fázisba lépett, most pedig az EA bejelentette, hogy még több ember számára teszik kipróbálhatóvá. 


A játék producere, David Sirland ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy ebben a fázisban mindenki számára engedélyezik a regisztrációs lehetőséget az új mód kipróbálására, hiszen a készítők és a gamerek érdeke is, hogy nagyobb játékosbázison is megnézhessék az Incursions működőképességét. Így egységnyi idő alatt sokkal több meccset játszanak le világszerte, ami segíti a hibák gyorsabb kiszűrését, és az optimalizálásra váró mechanizmusok feltárását. 

A mód jelenlegi változatában finomhangolni fogják a járművek újraszületésétúj rendszert dolgoznak ki a spottingolásra és a Spectator módot is igyekeznek tökéletesíteni. Ha szeretnétek ti is kipróbálni a Battlefield 1 e-sport módját, itt jelentkezzetek a tesztelésre. Mindenki nem fog kipróbálási lehetőséget kapni, de egy próbát mindenképpen megér, hiszen könnyen lehet, hogy rátok mosolyog a szerencse.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!