Kemény csoportokat kaptunk a szentpétervári EPICENTER-re

Kemény csoportokat kaptunk a szentpétervári EPICENTER-re

Megkaptuk a csoportok sorsolását a hamarosan kezdődő LAN versenyre.

A korábban Leningrád nevet viselő Szentpétervár ad otthont az október 24. és 29. között megrendezésre kerülő EPICENTER versenynek. Jelenleg hat csapat helye biztos, ugyanis kettő Wildcard meccs még hátra van. Viszont a csoportbeosztásokat már megkaptuk. Nem tudjuk egyszerűen eldönteni, hogy melyik csoport lett az erősebb!

Szentpéterváron lesz a következő EPICENTER!

A tegnapi kedvcsináló után megérkeztek az első részletek is a versenyről!

Az A csoportban a mostanában gyengélkedő brazil SK mellett a Major győztes Gambit, valamint a harmatgyenge Virtus.pro kapott helyet. A negyedik csapat pedig a FaZe és a TyLoo párharcából kerül ki, de ha csak a papírformát nézzük, akkor a FaZe lesz a negyedik bejutó. Így egy bitang erős A csoportot várunk, ahol a FaZe és az SK a nagy esélyes.

B csoportban az Astralis és a G2 párosa mellé érkezik majd a szintén dán North, valamint a Wildcard selejtezőből a Vega Squadron vagy a Team Liquid. A Liquid mostanában elég jó formában játszik, szóval valószínűsíthető, hogy ők fognak bejutni, de azért az oroszokat sem kell leírni.

A kvalifikációs rangadókra a mai napon kerül sor. A FaZe és a TyLoo meccse közép-európai nyári idő szerint 17:00-kor kezdődik, a Liquid - Vega Squadron találkozót pedig 20:00-tól láthatjuk. Mindkét mérkőzés Bo3 lesz, a tétje pedig a versenyre jutás. A vesztes sajnos egyetlen Bo3 erejéig játszhat az orosz városban, utána pakolhat.

Az 500 ezer dolláros összdíjazású verseny lebonyolítása egészen átlagos lesz, ugyanis a csoportban egy vigaszágas kiesési rendszer fog működni, míg a rájátszásban a szokásos BO3 formátum. A döntőben pedig egy BO5 dönti el, hogy ki lesz a legjobb csapat, és hogy ki emelheti a magasba a trófeát. 

Nézzük meg tehát a csoportokat újra:

A csoport:

  • SK
  • Gambit
  • Virtus.pro
  • Faze / TyLoo

B csoport:

  • Astralis
  • G2
  • North
  • Vega Squadron / Liquid

Nagyon szoros mérkőzések várhatóak, ugyanis tényleg a világ legjobbjai vesznek részt ezen a versenyen. Ha követnétek a hét eseményeit élőben is, akkor ezt megtehetitek ezen a csatornán. Ti mit gondoltok, ki fogja a végén magasba emelni a győzelemért járó kupát?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!