Minden, amit tudnod kell a Battlefield 1: Turning Tides-ról

Most közelebbről is megismerheted a Battlefield 1 következő kiegészítőjét.

A Battlefield 1 rajongóinak sem lehet okuk panaszra, hiszen nem is olyan régen érkezett meg a játék októberi frissítése, ami számtalan újítást hozott magával, de mellette már lehet jelentkezni az Incursions mód kipróbálására és egyre több információt tudunk meg a soron következő DLC-vel kapcsolatban. Most egy helyre szedtük nektek az összes tudnivalót, ami eddig napvilágot látott a Battlefield 1: Turning Tides kiegészítőjéről, hogy tudjátok, miért érdemes annyira várni az idei karácsonyt.


tengeri ütközetekre fókuszáló DLC-ben az első világháború kétéltű járművekkel folytatott csatáiba fogunk belecsöppenni, köztük a Gallipolinál történt offenzívában, amit a britek indítottak az Oszmán Birodalommal szemben. A kiegészítő decemberben fog megjelenni, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan melyik napon, ám ez a közeljövőben biztosan változni fog. 

A DLC-hez való hozzáféréshez nem kell rendelkezned Season Pass-szal, ráadásul a DICE Premium Trials eventeket fog szervezni, amiken a Premium tagságot mellőző játékosok ingyenes Turning Tides kipróbálási lehetőséget nyerhetnek. Természetesen ez csak időszakos tesztelést biztosít majd, de arra elég lesz, hogy eldöntsétek, érdemes-e megvásárolni a legújabb kiegészítőt. 

Lehetőségetek van arra is, hogy az elsők között próbáljátok ki az új DLC-t. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy regisztráltok a játék CTE (Community Test Environment) rendszerében, amit ezen a linken található lépésekkel tudtok megtenni. Ez azért is megéri, mert PC, XBOX One és PlayStation 4 platformon is működik, valamint javaslataiddal, meglátásaiddal hozzájárulhatsz egy sokkal jobb végleges változat elkészüléséhez.

Ha már most meg szeretnétek vásárolni a Turning Tides DLC-t, egyelőre annyit tudtok tenni, hogy bezsákoljátok az éppen csak 25 eurót kóstáló Premium Pass-t –ha eddig még nem tettétek–, hiszen így minden korábbi és jövőbeli kiegészítőt meg fogtok kapni. Ez azért is fontos, mert csak így vehettek részt az imént taglalt tesztelési folyamatban, valamint a többi, Premiummal nem rendelkező játékosnál két héttel hamarabb játszhattok majd az új expanzióval. 

A kiegészítő pályáiról már meséltünk nektek, viszont az új játszható egységekről, eddig nem esett szó. Ugyebár a They Shall Not Pass a franciákat állította a középpontba, az In the Name of the Tsar az oroszokat, a Turning Tides pedig a British Royale Marine-okat teszi elérhetővé. A csak januártól elérhető katonák a DICE elmondása szerint a Brit Birodalom jellegzetes ruhájában fognak feszíteni. 

Persze –ahogy az lenni szokott–, kapunk új Elite Classt is, ami az Infiltrator Elite Class nevet kapta, és képes lesz az állandó sprintelési lehetőség biztosítására. Mellette pedig tüzérségi támadásokat indíthatunk majd vele, és egy mozgó újraéledési pontot is tud adni a csapattársaknak. 

A maximális fejlődési szint is tovább fog emelkedni, aminek hála a level cap a 130-at fogja verdesni. A fejlesztőcsapat jó szokásához híven kapunk új medálókat, ribbonokat, dögcédulákat, service starokat és specializációkat is. Érkezik egy vadiúj mód is a Conquest Assault személyében, ahol a védekező csapaté az összes pont, és a támadóknak kell tőlük minél többet megszerezniük.

Növekszik a fegyverarzenál is, összesen 6 új fegyver és 2 új közelharci fegyó kap helyet a kiegészítőben. Pontos statokat még egyikről sem tudunk, de azt már igen, hogy melyikek lesznek azok: M1917 Trench Carbine, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, M1917 MG, Carcano M91 Carbine és a Type 38 Arisaka, míg a közelharciból a Naval Cutlass és a grappling hook fog minket segíteni. 

A fentiek fényében nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy igencsak tartalmas lesz a Battlefield 1 következő DLC-je, de a biztonság kedvéért azért várjátok meg a kiegészítővel kapcsolatos értékeléseket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!