12 helyet estek vissza DeadFoxék a HLTV ranglistáján

12 helyet estek vissza DeadFoxék a HLTV ranglistáján

A kisebb nagyobb változások mellett egy új szereplőt is köszönthetünk a listán!

A legutóbbi, a témát boncolgató, cikkünkhöz képest apró változások történtek ezen a héten a HLTV ranglistáján, ám ezek annál fontosabbak. Az egyik az Immortals-t és a "Villamixet" illeti, a másik pedig a HellRaisers-t. Nézzük is, mi történt!

Egyre inkább kezd kirajzolódni az új brazil ötös

A hírhedt trióhoz fnx-en kívül egy igazi veterán csatlakozhat.

Ha végignéztek a top 30-on, akkor egy nevet biztosan nem találtok meg: az Immortals-ét. Ők ugyanis a LUCAS1-HEN1-kNgV trió távozásával elvesztették a pontjaikat, melyek az ideiglenesen "Ex-Immortals" névre hallgató ötöshöz vándoroltak át a Major hellyel együtt. Ők a 10. helyről kezdhetik meg a karrierüket.

Az észak-amerikai szervezetnek az is betett egyébként, hogy boltz az SK próbaidős játékosa lett, mint az kiderült a múlthéten egy hosszú pletykaáradatot követően. Tehát jelenleg bőven emberhiányban vannak, kérdéses, hogy mi lesz velük. Addig is, a 2. számú brazil csapat a Villamix lesz biztosan.

Ami a HellRaiserst illeti, ők a múlthéten váratlanul húztak egy nagyot és Zerot kispadra ültették, hogy a helyére kerüljön FejtZ. Ezzel a cserével már a 3. változás történt a felállásban a nyári szünet óta, ami azt jelenti, hogy az előtte megszerzett eredményeket és pontokat a csapat elvesztette. Ugyanis a HLTV ranglistája ezeket 3 emberhez köti minden csapatnál, akiknek együtt kell maradniuk a migrálásukhoz. Mivel ennek a feltételnek nem felel meg többé a HR, így 12 helyet repültek hátra, a 29. pozícióba.

A top 10-ben most igen nyugodt volt a helyzet, ám az EPICENTER Szentpétervár még felboríthatja az erőegyensúlyt. A teljes listát alább tekinthetitek meg:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!