5-1-ről 5-16: Megrázta a brazil pofonfát a Virtus.pro

5-1-ről 5-16: Megrázta a brazil pofonfát a Virtus.pro

Az EPICENTER első napján zsinórban 15 kört és meccset vesztett a VP a beugróval játszó SK ellen.

Az EPICENTER 2017 első játéknapját Szentpéterváron a szebb napokat is megélt Virtus.pro minden bizonnyal még emlegetni fogja. Kedden ugyanis egy BO3-as mérkőzéssel indított a népszerű lengyel csapat a brazil SK ellen az A csoportban, ahol még az utóbbi időben mutatott elég gyenge teljesítményt is sikerült alulmúlnia pashának és csapatának.

Pár napja érkezett a hír, hogy João "felps" Vasconcellost Ricardo "boltz" Prass váltja az Immortalsból, így Oroszországba már a beugróval utaztak FalleN-ék. A 20 éves boltznak és az SK-nak nem volt könnyű dolga a közel félmillió dolláros verseny indulásakor, hiszen szinte semmi idejük nem állt rendelkezésre, hogy együtt gyakoroljanak az új felállásban. Ennek ellenére győzelemmel indult számukra a torna, amihez a Virtus.pro is hozzájárult.

Végre lezárulni látszik az SK Saga

Boltz csak beugró, de felps szeretné ott hagyni a csapatot.

A vétó folyamat során, a kötelező bannok után a VP a Traint, az SK pedig persze Mirage-ot választotta. A vonatos pálya első körét fernek köszönhette az SK, három fejessel járult hozzá az első ponthoz CT oldalon.

A mostani szokásoknak megfelelően a második körben a VP egy force kört hívott, aminek meg is lett az eredménye. Snax és byali a remekül húzták az időt a lerakott bombánál, az utolsóként megmaradt coldzerának nem volt ideje hatástalanítani a C4-est. Ráadásul, a detonáció elől sem tudott már elmenekülni.

Ezek után rákapcsoltak a lengyelek és 5-1-re el is húztak támadó oldalon, úgy tűnt, hogy nyeregben vannak TaZék. 5-1-nél viszont mintha kifogyott volna a benzinük, mert az SK turbó módra kapcsolt és szimplán agyonverte a lengyeleket, 15 kört hoztak egymás után. Kilencet CT oldalon, térfélcsere után pedig a maradék hat körrel, 1:5-ről állították be a 16:5-ös végeredményt. Csak úgy repkedtek 3-as, 4-es killek, fer és FalleN szétszedte a lengyel gárdát.

Hihetetlen menetelést mutatott az SK, amely még a második pályán is folytatódott. Boltz nem hozott szégyent magára, 1.23-as ratinggel és 30:19-es K/D aránnyal zárta a két mapot. Kérdés, hogy a kiváló forma a csapatnak a VP gyenge szereplésének az eredménye, vagy a beugró által hozott vérfrissítés az oka. Szerda délután az SK a bombaformában levő, nagy rivális FaZe-zel csap össze, -akkor kiderülnek az erőviszonyok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!