Az EA beintett a régi Battlefield-ek rajongóinak

Az EA beintett a régi Battlefield-ek rajongóinak

Nem szeretik a fajtájukat errefelé. 

Emlékeztek, hogy milyen jó volt a Battlefield 2, a Battlefield 2142, vagy éppen a Battlefield Heroes? Egy lelkes programozócsapatnak köszönhetően még az eredeti szerverek leállítása után is lehetett velük játszani, ám az EA mostanra megelégelte a dolgot, és gyakorlatilag az egész kócerájt bezáratta. 


A kiadó egy egészen finoman megfogalmazott levélben tudatta a srácokkal, hogy a továbbiakban nem szeretné, ha üzemeltetnék a régi játékaiknak szervertámogatást nyújtó Revive Network-öt, hiszen ezt a játékosok félreérthetik, és úgy gondolhatják, hogy közös megegyezéses együttműködés miatt létezhet ez a projekt. Erre a csapat ki is adott egy közleményt, amiben köszönetet mondtak annak az egymillió rajongónak, aki használta a szolgáltatásukat, és egyúttal megköszönték a készítőknek, hogy ilyen remek játékokkal játszhattak. 

Elgondolkodtató húzás ez az EA részéről, már csak azért is, mert könnyen lehet, hogy –a még mindig méretes rajongói számokat figyelembe véve– a Revive Network mintájára valamilyen formában visszahozzák majd a régi játékaikat. Természetesen ez valamilyen remastered változatban lenne az igazi.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!