Íme az év legjobb döntője 20 percben! -videó

Íme az év legjobb döntője 20 percben! -videó

Lemaradtál az EPICENTER döntőjéről, és nincs 7 órád bepótolni? Sebaj; itt egy videó, ami 20 percben bemutatja a legjobb pillanatokat!

A mai rohanó világban nehéz időt szánni a számunkra kedves dolgokra. Pláne, ha azok 7 órán át tartanak megállás nélkül. Ilyen volt a tegnapi SK - VP döntő is az EPICENTER szentpétervári versenyén, amiről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni én is. Rengeteg elképesztő akció, végig pörgős játék és váratlan fordulatok jellemezték. Komolyan, amikor az ember nézte olyan volt, mint egy soha véget nem érő akciófilm. És imádtuk!

Viszont könnyen lehet, pont a hatalmas időigénye miatt (ezek a Bo5 döntők már csak ilyenek), hogy lemaradtatok egy részéről, esetleg az egészről. Ezt pedig nem szabad így hagyni, be kell pótolni! Találtunk is egy remek, 20 perces összefoglalót, ahol a legszebb megmozdulásokat nézhetitek vissza, időrendi sorrendben. Igen sokat elmond egyébként már a videó hossza is, hiszen ennyi kiváló akció sokszor teljes versenyeken nem fordul elő, nem hogy egy meccs alatt!

Bónuszként megmutatom nektek a saját kedvencemet is, amit FalleN követett el a 3. pályán. Hosszabbítás van, iszonyatos comebacket toltak, és egyetlen körre vannak a pályagyőzelemtől. Ekkor jött ez a kaotikus pillanat, amiben nagy adag szerencse is közrejátszott, de végül az SK felé billentette a mérleget FalleN 1v2 játéka:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!