A Virtus.pro ismét a top 10-be lőtte magát a hétvégén!

A Virtus.pro ismét a top 10-be lőtte magát a hétvégén!

Az EPICENTER alaposan felforgatta a top 10-et, de a lista másik vége sem maradt változatlan.

A hétvégén véget ért egy újabb nagy verseny, ami természetesen nagy hatással volt a HLTV csapatokat összesítő ranglistájára is. A top 10-ben egy régi veteránt köszönthetünk, míg az élen trónfosztás történt, idén már sokadjára. Emellett nem szabad figyelmen kívül hagyni a lista végén történt változásokat sem. Nézzük, hogyan is áll a világ legjobb 30 csapata egy újabb izgalmas hét után!

12 helyet estek vissza DeadFoxék a HLTV ranglistáján

A kisebb nagyobb változások mellett egy új szereplőt is köszönthetünk a listán!

Az EPICENTER nagy változásokat hozott a top 10-ben, melyek főleg a legjobb 5 csapat viszonyára hatottak. A FaZe csoportkörös távozása és az SK győzelme egyértelműen eredményt hozott: a brazilok mostantól ismét az első helyen, míg NiKoék a 2. helyen tanyáznak ezentúl. A G2 és az Atralis is helyet cseréltek egymáshoz képest, ami a bronzmeccs végének is köszönhető. Ezek a mozgások a North-ot is hátrébb lökték egy hellyel, így ők most már csak az 5.-ek.

A top 10-ben köszönthetjük ismét a Virtus.pro-t is, akik nagyon hosszú idő után tértek vissza ebbe a ligába. Az idei év messze nem a lengyelek legsikeresebbike volt, azonban az EPICENTERes szereplés után kétségkívül ott a helyük, hát még a döntőben mutatott játékuk után! Ők a 6. helyet vehették birtokba a héten. A Gambit közben kezd visszaszorulni, a kevés megjelenésnek hála már a 10. helyről figyelik az élvonalat és várhatóan még hátrébb kerülnek, ha csak nem mutatnak valamit magukból LAN-on.

További nagy változások már csak a hátsó 10-est érintették, itt a 22. helytől a 30-ig senki sem maradt nyugton. Az AVANGAR és a Kinguin friss szereplőként érkezett a listára, miután előbbi a CIS Minoron, utóbbi a Clash of Nations-ön zsebelte be az első helyet. A többiek a FlipSid3 és a Vega Squadron kisebb visszaesésének és az online formának köszönhetően juthattak előrébb. A teljes listát alább tekinthetitek meg:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!