NBK:

NBK: "én leszek a legjobb B játékos a földön"

Nem csak a nézőknek tetszett a szervezés, de NBK is megköszönte, és beszélt kicsit a saját karrierjéről és a csapatról.

A G2 végül a bronzérmet tudta elhozni Szentpéterváron, ami az elmúlt év legjobb versenye lett. Nemcsak a szervezés és a játék magas szintje, de a tömérdek mennyiségű izgalom, és az esélytelenebbnek hitt fél döntőbe jutása miatt is. NBK-nek pedig annyira tetszett az egész, hogy egy hosszabb levélben köszöni meg a szervezést és a versenyt, plusz elmondja, hogy mi a terve a csapattal.

„Köszönjük EPICENTER, hogy megteremtettétek az eddigi legjobb bajnokságot, amin részt vettem. Mindent hiba nélkül csináltatok és nagyon örültem, hogy eljutottam Szentpétervárra; ez egy olyan város, amit mindig is megakartam látogatni. A verseny elképesztően jó meccseket csinált, és mindegyiket a lehető legkomolyabban vettük. Ez a verseny megmutatta, hogy ebben a formátumban lehet a legmagasabb szinten űzni a játékot. Köszönjük SK és Virtus.Pro, hogy inspiráltatok engem/minket azért, hogy mindent beleadjunk a problémákkal együtt, és köszönjük Astralis, hogy annyira komolyan vettétek a bronzmeccset is, mint mi -elképesztő ellenfelek! Nagyon remélem, hogy lesz még ilyen, és mi is részt vehetünk rajta.”

„A csapatra térve; örülünk a harmadik helynek egy ennyire kiélezett mezőnyben, és nem bánkódunk, azért mert kikaptunk egy ennyire jó VP-től, akik ellen nagyon nehéz volt játszani. Egyre kiegyensúlyozottabbak vagyunk, és egyértelmű célokat tűztünk ki magunk elé, azért, hogy jobbak legyünk. Ne értsetek félre, boldogok vagyunk, -de nem elégedettek. Sosem fogunk az aranyérem előtt megállni, a vereségek pedig fontos tanulságokat adnak. Az út még mindig hosszú.

Végezetül pedig magamról: az utóbbi egy hónapban éreztem magam a legmagabiztosabbnak egy csapatban. Teljesen megbízok a gárdában, és ők is bennem. Azzal a szabadsággal, amit visszakaptam 200%-ig biztos vagyok abban, hogy erősebbé tudom tenni a CT oldalunkat, és én leszek a legjobb B játékos a földön -könnyű célok ugye? Ha a statom nem is változott, sokkal nagyobb hatásom van, és ezzel teret szabadítok fel a csapattársaimnak. Ha nyerünk, én boldogan fogok elvinni egy gyenge K/D-t."

NBK boldog, és a verseny is nagyon jól sikerült. Végre valami jó is történt a profi CS szcénában, és nem csak a panaszkodás és a problémák kerülnek terítékre, hanem egy kis pozitivitás is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!