Ingyen Battlefield 1 DLC-s mapot mindenkinek!

A Nivelle Nights-ot minden játékos megkapja. 

Az utóbbi időben igencsak felpörögtek az események a Battlefield 1 házatáján, hiszen a fejlesztők még több ember számára elérhetővé tették a közelgő e-sport mód kipróbálási lehetőségét, illetve kaptunk egy raklapnyi információt a játék következő, tengeri ütközetekre fókuszáló kiegészítőjéről. Most pedig a DICE azt is bejelentette, hogy november első felében minden játékos ingyen megkapja a Nivelle Nights mapjukat.


Ezen a valóban hangulatos térképen eddig csak a Premium Pass és a They Shall Not Pass tulajdonosai apríthatták egymást, ám hamarosan bármelyik Battlefield 1 játékos kipróbálhatja PC-n, XBOX One-on, vagy PlayStation 4-en. Ám itt nem áll meg a kellemes meglepetések sora, hiszen ezzel egy időben epikusnak ígért Operation kampányt is fogunk kapni az Eastern Storm személyében, ami az In the Name of the Tsar részeként megjelenő Brusilov offenzívát és a Red Tide Operations olvasztja eggyé.

Ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy decemberben már jön a Battlefield 1: Turning Tides, ami –többek közt– két új mapot (Cape Helles és Achi Baba), két járművet (L-Class Destroyer, L-Class Airship), egy új Elit class-t (Infiltrator), új Operation-t (Gallipoli), valamint új specializációkat és unlockolható cuccokat hoz magával.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!