AK: "Nem kell törődni azokkal, akiknek nem tetszik amit gyártasz, kitartónak kell lenni!"

Belefutottunk Kiss Ádámba, alias AK-ba a VB vetítésen. Elmondta szerinte mi a legfontosabb a streamelésben, nem maradhattak ki a viccesebb történetek és természetesen a VB-ről is jósolt.

Lezajlott a 2017-es év világbajnoki döntője, november 4-én, reggel nagyjából 8-tól, helyi idő szerint. Ahogy az elmúlt évek alatt ez szinte már hagyománnyá vált, úgy idén is volt mozis vetítés az eseményről, mégpedig a Lurdy moziban. Mi is ellátogattunk ide, ahova ellátogatott több ismertebb LoL-os figura is, köztük AK.

Ezeket a skineket választották a VB győzelem mellé a Samsungosok

A Samsung Galaxy sokak meglepetésére nem csak hogy megverte, de konkrétan felmosta a padlót az SKT-vel. A játékosok máris eldönthették, hogy milyen hősre szeretnének skineket.

Ha már úgyis belebotlottunk, teljesen véletlenül, gondoltuk az arca elé dugunk egy mikrofont és kikérjük a véleményét pár dologgal kapcsolatban. Megfelelő bemutatás után szót ejtettük magáról a Lurdy mozis vetítésről is, ahol immáron másodjára futottunk össze. Nem mehettünk el a rajongók és a velük kapcsolatos viccesebb történetek mellett sem.

Ezek után jöhetett az egyik legkomolyabb téma, a streamelés. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mik azok a dolgok, amikre érdemes odafigyelni, illetve milyen hibákat nem szabad elkövetni streamerként. Végül de nem utolsó sorban, az interjú ideje alatt már 2-0-ra vezetett az SSG. Korábban AK az SKT-nek adta a végső győzelmet, megkérdeztük, hogy vajon most is így gondolja-e még.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!