A legjobb WoT videósok 2017-ben!

A legjobb WoT videósok 2017-ben!

Összeszedtük, hogy kik a legjobb WoT videósok nemzetközi és magyar viszonylatban!

Előre is elnézést kérek, ha esetleg valaki kimaradt volna a felsorolásból, de mivel mindenki nem kerülhet fel erre a listára, ezért most csak a top 5 videóssal szeretnék foglalkozni nemzetközi és magyar viszonylatban egyaránt. Külön szeretném kihangsúlyozni, hogy a streamerekről, azaz azokról a játékosokról, akik főleg élő közvetítéseikről ismertebbek az alábbi cikkben írtam.

A legjobb WoT streamerek 2017-ben!

Az élő közvetítések koronázatlan királyai 2017-ben, akiknek az adásait hiba nem követni!

Nemzetközi vizeken

5. Jingles

Bár Jingles már koránt sem lelkesedik annyira a WoT-ért, mint régen, de még mindig meghatározó alakja a közösségnek, ezért most csak a listánk ötödik helyét csípte meg.

4. LemmingRush

Most biztos azt kérdezitek, hogy egy viszonylag kevés feliratkozóval rendelkező videós mit keres a lista negyedik helyén, de mindjárt megmagyarázom. LemmingRush az elmúlt hónapokban rendkívül sok oktató videót tett közzé, amikben gyakorlatilag a játék minden aspektusára kiterjedő ismeretanyagot adott át.

3. RanZar

RanZar jelenleg talán a legegyedibb tartalomgyártó, aki viszonylag rövid, ám annál szórakoztatóbb mesékkel lát el minket hétről hétre.

2. DezGamez

DezGamez csatornáján gyakorlatilag mindent megtalálhattok és naponta tölt fel új videókat, de a legtöbben bizonyára a Face Off sorozatról ismeritek, ami többnyire grandiózus összecsapásokról és leszámolásokról szól Malinovka mezején.

1. QuickyBaby

QuickyBaby népszerűsége továbbra is töretlen, ezért nem is lehet kérdés, hogy ki kerüljön a lista első helyére.

A magyar videósok

A legnagyobb magyar WoT videósok többnyire abbahagyták vagy rendkívül ritkán töltenek fel új tartalmat, mint például Cleverland, KarvalyInteractive, Linkin1994 vagy épp Ph3lan, ezért őket ebből a listából kihagyom és azokra koncentrálok, akik idén sokat hozzátettek videóikkal a magyar közösséghez.

5. Volvo elcsap

Volvo kimondottan vicces videókat szerkeszt a legmulatságosabb WoT-os pillanatok felhasználásával, amivel játékosok ezreinek okoz vidám perceket.

4. rosszpenz

Rosszpenz egy rendkívül tehetséges játékos, aki egyedi stílusú videókat készít, csatornáját pedig már több, mint háromezren követik. Nem mellesleg pedig már mi is készítettünk vele interjút.

3. Bodzy

Talán a legaktívabb magyar WoT videós napjainkban, akinek csatornáján már több, mint 1400 videó van és ez a szám napról napra növekszik!

2. WotNoobians

A WotNoobians csatorna népszerűsége az utóbbi időben rohamosan nő, de ez nem is meglepő annak fényében, hogy rendszeres és igazán tartalmas videók kerülnek fel a csatornára.

1. JustforlolzFYI

Talán sokan nem tudjátok, de egy magyar videósról van szó, aki azonban angol nyelven gyárt tartalmat, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy megérdemli listánk első helyét.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.