Óriási comebackkel, szinte a sírból hozta vissza a Nice Gaming a Bpro elleni meccset

Óriási comebackkel, szinte a sírból hozta vissza a Nice Gaming a Bpro elleni meccset

Már a nyolc között a Nice Gaming a CEVO ligájának rájátszásában.

A Nice Gaming csapata a CEVO Main 13. szezonjánának európai csoportjában óriási bravúrral bejutott a playoffba. A liga összdíjazása összesen 10 ezer dollár, így nem nevezhető annyira kicsinek sem.

A nyolcaddöntőben a N6 a bolgár Bpro csapatát kapta, akikkel tegnap le is játszották a meccsüket egy Bo3 keretében. Az első pálya Cobblestone volt (ez volt a Bpro választása volt), a második Mirage (ez a Nice-é), míg a döntő pálya Cache lett, ami a nevéhez híven tényleg érde_cache volt.

Cobble nem volt túl erős a magyarok számára - hiába kezdődött az első pisztolykör már egy Camper 4K-val. A pisztolykörrel járó három iskolakört elhozták, utána viszont a fegyveres körökben messze jobban támadtak a bolgárok, aminek az eredménye egy 11:4-es félidő lett. T-ben már a magyarok is erősebbek voltak, itt már sikerült további nyolc kört hozni, de hiába, mivel a túl nagy félidei különbség miatt a Bpro könnyen be tudta fejezni a pályát egy 16:12-vel.

Mirage-on már könnyen felül tudta múlni a Bpro-t a Nice Gaming, akik az első félidőben 12 támadást nyertek meg - mindössze hármat engedtek át. CT-ben már nem tűnt a N6 olyan betonnak, mint T oldalon, viszont itt is sikeresen összekotorták azt a négy kört a comeback ellenére is, így ugorhattunk is a döntő pályára.

Bátran kijelenthető, hogy ez a map volt a legizgalmasabb. Itt is folytatódott a sorminta, miszerint a bolgárok zártak egy elég erős, 11:4-es félidőt. Ekkor nagyon sokan már elengedték a meccset - a játékosok viszont nem, akik szinte a sírból hozták vissza, majd mentették overtimera a meccset, amit aztán 19:15-re meg is nyertek, így már a negyeddöntőben vannak. Az összecsapás legjobbja messze, 1.39-es értékeléssel Szőke "Camper" Tamás lett, elég durván játszott. Sajnos remaiN-nek nagyon nem ment a játék - főleg az utolsó pályán, ahol a térfél cserénél még csak két-három frag körül járt.

A következő ellenfél a spanyol Movistar Riders csapata lesz, a meccs időpontja egyelőre még ismeretlen. Reméljük folytatják a srácok a menetelésüket és egészen a döntőig menetelnek - ahol ha már ott vannak, nyernek is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!