Minden infómorzsa, amit eddig tudunk a Harry Potter: Wizard Unite-ról

Minden infómorzsa, amit eddig tudunk a Harry Potter: Wizard Unite-ról

A világ átváltozik, a városokban legendás lények rejtőznek majd, és átkok repkednek minden kanyarban. 2018-ban jön a Warner és a Niantic közös játéka.

Pár nappal ezelőtt érkezett a hír, hogy a Warner stúdió bejelentette, hogy létrehoz egy teljesen új vállalatot, ami azzal foglalkozik majd, hogy mobil és konzol játékokat készítsen, ez a cég a Portkey Games nevet viseli majd. Nemsokkal a bejelentés után már arról is szó esett, hogy az első játék, amit terveznek kiadni, a Harry Potter: Wizards Unite lesz, amit a Niantic-kal karöltve fejlesztenek majd. 

Egyelőre nem tudni sokat a részletekről, csak annyit infó érkezett biztosan, hogy a játék 2018-ban kerül majd a mobilpiacra és ugyanolyan AR technológiát használ majd, mint a Niantic korábbi játéka; a Pokemon GO. A játékban megint az lesz a lényeg, hogy a játékosok fedezzék fel, hogy mi rejlik a környezetükben. Hogy mit lehet csinálni majd a játékban, arról sincs igazán pontos információ, de a Pottermore oldal szerint a következőkre lehet számítani:

  • Lehet majd találkozni legendás varázslényekkel
  • Az utunk során beleütközhetünk a varázslóvilág ikonikus szereplőibe
  • Lehet majd különböző varázslatokat használni
  • Akár mágikus tárgyakat is találhatunk eldugott helyeken

Ez így persze szép és jó, viszont még javasolnánk, hogy a csokibéka kártyák és persze Bogoly Berti féle Mindenízű Drazsé is legyen benne, hiszen anélkül egy Harry Potter játék sem az igazi. A bejelentés után nyilatkozott a Warner igazgatója David Haddad is:

"Ezzel a játékkal a rajongóknak szeretnénk nyújtani egy lehetőséget, hogy felfedezzék J.K. Rowling hatalmas és varázslatos világát egy olyan módon, amire eddig nem volt lehetőségük."

Pár hónappal ezelőtt egyébként egy Pokemon Go rajongó elképzelte, hogyan is működhetne ez a játék. Vannak benne jó ötletek, de azért reméljük, hogy nem így néz majd ki a végtermék.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Ha szeretnél informálódni a legújabb hírekről és persze beszélgetni a készülő játékről, akkor ezt a csoportot ajánljuk: Harry Potter: Wizards Unite - Hungary

Kövess Minket!



Közvetítések