Mibe is illik Marin? -íme pár pakliötlet, ahol jól elfér a kicsit önimádó kalandor

Mibe is illik Marin? -íme pár pakliötlet, ahol jól elfér a kicsit önimádó kalandor

Van, ahol paklit építettek köré, és van, ahol egyszerűen csak beillesztették. Van, ahol komolyan gondolták és olyan is, ahol erős a viccfaktor.

Azt nem lehet tagadni, hogy Marin kincsei nagyszerűek. A Golden Kobold adhat egy új lendületet, a Wondrous Wand egy nehéz pakliban egyszerűen hihetetlen jó, a Zarog's Crown az esetek nagy részében fordít a tempón, talán a Goblet az egyedüli olyan kártya, amiben kicsit túl erős az RNG hatás. Viszont felmerül a kérdés, hogy Marin nem túl lassú-e, hogy az ellenfél oldalára idézett ládika nem segít-e túl sokat az opponensnek? Erre pontos és jó választ ebben a pillanatban nem lehet adni, hiszen még csak most kezdtek vele kísérletezni az emberek. Ha pedig valami csoda folytán a következő hetekben megtalálná magát a metában, egy hónap múlva, amikor jönnek majd az új lapok, akkor megint fordulhat a kerék. Ettől függetlenül most nagyon sok videóban és streamen lehet látni, hogy a legismertebb arcok és profik kísérleteznek vele. Íme pár pakli, ahol most használják.

Big Druid (Savjz)

Deck kód: AAECAZICDsUEoQbCBsQGqKsCn7ACqrICobcC4LsC+cACiMECws4CmdMCpOcCCEBf5Ai+rgLLvALJxwKgzQKHzgIA

Az egyik legelső olyan pakli volt, ahova bekerült, ha pedig minden igaz, akkor Savjz próbálkozott vele többek között az elsők között. Alapból is simán beillik, mivel az egész pakli arra játszik, hogy minél gyorsabban, minél nagyobb lényeket pakoljon ki. Egy 8 manás Marin simán elfér a mixben. A bekerülő tech lap a Crazed Alchemist, ami arra jó, hogy simán fel lehessen törni a ládikót. Ettől a két laptól eltekintve a pakli érintetlen, és most perpillanat az egyik legjobb a metában.

Dragon Priest (Kibler)

Deck kód: AAECAa0GBNMKtbsCvsgCpOcCDfgC5QSNCNEK8gyCtQK6uwLwuwLqvwLRwQLYwQLKwwLKywIA

A Dragon Priest most a tier 2 paklik között az egyik legjobb, főleg amiatt hogy természetes ellenszere a többi Priest archetípusnak, mivel itt a Dragonfire Potion általában nem sokat ér. Persze Kibler Marin miatt kicsit változtatott a dolgokon és bekerült két Inner Fire és két Divine Spirit. Ennek köszönhetően Marin kétféleképpen is segíthet. Az a klasszikus oldal, amikor a játékos megszerzi a kincset, és az abban rejlő értékkel nagy tempóelőnyre tesz szert. A másik oldal viszont érdekesebb és viccesebb, ez az OTK az előbb említett dolgokkal. Ha Marin lekerül a pástra, akkor egy körrel később jöhet egy Potion of Madness + 2 Divine Spirit + Inner Fire, ez így gyakorlatilag egy körben 6 manáért 32 sebzés, ami azért beteg. Persze szituációs a dolog, de ezért lesz csak B terv.

Control Enrage Warrior

Deck kód: AAECAQcElgaDCfsMpOcCDZAD1AT8BI4FkQbUCIKtAtKuAv68Aoe/ApvCAszNAqbOAgA=

Ez már egy picit a poénfaktort erősíti, azon kívül, hogy egy nagyon olcsó összeállítás. Magas szintekre semmiképpen nem ajánlom, de kis esti vicces játékra mindenképpen megéri hozni. Az koncepció arra épül, hogy a folyamatos kis sebzésekkel kordában tartjuk az ellenfél oldalát, a miénken pedig aktiváljuk az Enrage effekteket. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!