Dokumentumfilm fog készülni a brazil steel életéből

Dokumentumfilm fog készülni a brazil steel életéből

Steel a szülővárosának a legmagasabb fokozatú díját vehette át.

A kNgV botrányról már tonnaszámra írtunk cikkeket. Ennek az ügynek viszont kétségkívül a legnagyobb vesztese a brazil steel volt. A "balhés" hármas otthagyta a csapatot, boltz az SK-ba ment, míg ő már nem tudta elhagyni a süllyedő hajót.

Most viszont úgy néz ki, hogy rámosolygott a szerencse, hiszen a szülővárosának, Birigunak a legmagasabb fokozatú kitüntetését vehette át, melyet egyöntetűen megszavazott neki a városi tanács. A fiú ennek ellenére nem Brazíliában, hanem az USA-ban, Kaliforniában él, de ez semmit nem von le az érdemeiből.

A polgármester azzal indokolta a kitüntetést, hogy steel nagyon sok fiatalnak mutathat példát azzal, hogy a hobbiját egészséges tevékenységgé alakította, emellett a játéknak köszönhetően teljesen egyedül megtanult angolul.

"Különben is tudom, hogy Lucas egy olyan ember, aki nagyon sokat törődik a családjával és a rokonaival, emellett pedig világszintű eredményekkel öregbíti városunk hírnevét".

A díjátadóval együtt pedig az is kiderül, hogy a játékos életéből egy amerikai cég dokumentumfilmet fog forgatni, melyhez az előkészületek már elindultak. Többek között a díjátadón is ott voltak a cég emberei, így ezt a pillanatot is eredetiben láthatjuk a filmben.

Mi is sok szerencsét kívánunk steelnek, remélhetőleg rendeződnek a dolgok körülötte, és vagy egy új csapattal, vagy a jelenlegivel még szép eredményeket tud elérni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!