A sportklubok aktivizálódása egyre több fiatal számára jelenthet karriert

Interjú az NB I-es Balogh Nikolettel, és a FIFA versenyek állandó résztvevőjével; Bálint Tamással.

Egyre több sportklub száll be a hazai e-sport életbe, ennek eredményeként az MTK Budapest verbuvált egy Pro Clubs csapatot, majd megrendezte a saját válogatóversenyét is, hiszen keresik azt az egy embert, aki majd a jövőben képviseli a klub színeit a különböző FIFA-s rendezvényeken.

Nem volt meglepő tehát, hogy nagy létszámban jelentkeztek a megmérettetésre, és a legtöbben el is jöttek megmutatni, hogy mire képesek az EA legújabb labdarúgó szimulátorában. Nem mondható meglepetésnek az egyetlen hölgy jelenléte sem, aki nem csak nézelődni és szurkolni érkezett az új Hidegkuti Nándor Stadionba. Egyre többen gondolják úgy a másik nem képviselői közül, hogy nagy lehetőségek vannak a virtuális sportjátékokban is, gondoljunk csak az MTK Budapest Pro Clubs női játékosára, Földvári Fruzsinára. Balogh Nikolett konzolt ragadott és igyekezett a maximumot kihozni magából, de pechére már az első körben a későbbi győztessel került össze, és bár nagyszerűen helytállt, sőt még vezetett is, végül 3-1-re kikapott. Ezután készségesen válaszolt néhány kérdésünkre, melyekből kiderült, hogy egy vérbeli futballista hölgy látogatott el a tornára.

Ezen kívűl volt még egy nagy futball rajongó a mezőnyben. Bálint Tamás a forradalmi fifapárbaj győztese, a DVTK toborzóversenény is megjelent, és most az MTK Budapestnél szeretett volna bizonyítani. Egészen a harmadik körig sikerült elverekednie magát, végül ő is a későbbi aranyérmes áldozatává vált, ugyancsak 3-1-re szenvedett vereséget.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!