A Wronchi megint összehozott egy iszonyatosan jó HS animációt

A Wronchi megint összehozott egy iszonyatosan jó HS animációt

Ebben a részben Morgl és Tyrande harcol meg egymással. Persze az RNG részek kerülnek a középpontba, ahogy az illik egy ilyen paródia videóban.

A Wronchi Animation egy olyan Youtube csatornát takar, ahol egy srác paródia animációkat gyárt kb. minden létező és népszerű játékhoz. A rajz persze nem egy Disney, de szerintem teljesen illik a kicsit szatirikus és végtelenül ironikus stílushoz. A poénok meg egyszerűen hihetetlenül ütnek. A Hearthstone esetében mindig kiragad valami olyat, ami ikonikus, ez lehet egy érdekes mechanika, egy interakció, ami mindenkit zavar vagy éppen csak valami fura hang egy kártyától. A legújabb részben Morgl és Tyrande csapnak össze, akik egyébként annyiszor váltanak identitást egy meccs közben, hogy az Innkeeper is beadja a kék halált.

Egyébként, ha gondoljátok akkor keressetek vissza és nézzétek meg a többi videóját, személy szerint, amikor rátaláltam anno, akkor egy este sírva röhögtem pár órán keresztül. A Hearthstone mellett foglalkozik még Ovewatch-al és Dotával. Ha van szabadidőtök, akkor mindenképpen menjetek fel a csatornájára, megéri.

Wronchi Animation

Animated video game parodies on the internet made by Brian Calland.... Yeah, that accurately describes what you'll find here.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!