Barcode helyett ZEN-nel utazik a GameAgents a WESG régiós döntőjére

Barcode helyett ZEN-nel utazik a GameAgents a WESG régiós döntőjére

Emellett koloRRR-ék munkáját egy elemző is segíteni fogja és még a SEC-re is meghívást kaptak.

A teljes magyar csapatok életében sajnos kevés nagyobb siker születik, viszont ilyen volt az, amikor a közép-európai régiót megnyerve, Szlovákiát legyőzve jutott ki a WESG régiós döntőjére a GameAgents csapata, akkor még Barcode-dal.

Szenzációs magyar siker: FLASH-ék utazhatnak Barcelonába a WESG európai döntőjére!

Először a svájciakat, majd a szlovákokat verték könnyedén KoloRRR-ék.

Most viszont úgy néz ki, hogy az ötös szakít Barcode-dal és új ötödikkel utazik majd, aki nem is lett más, mint ZEN. Ha igazak a hírek, akkor Barcode-ot 3:2-es arányban kiszavazta a csapat "motivációs gondok" miatt.

A lineuphoz ZEN mellett egy új ember is érkezett Alexrad személyében, aki elemzőként fog hozzájárulni az eredményes felkészüléshez. Ilyet magyar csapatoknál nem sűrűn látni, szóval reméljük, hogy ez is csak hasznára lesz majd a gárdának. Alexrad egyelőre csak a WESG régiós döntőjéig lesz a srácok mellett, a sorsa utána még bizonytalan.

Külön jó hír a GameAgentsnek, hogy meghívták őket az ESL által rendezett Délkelet-Európai Bajnokságra (SEC), ahova mellettük a szerb Squared, a bolgár Bpro és a román Invictus Aquilas kapott meghívást. A többi országban vannak erősebb csapatok is: Bulgáriában ott a Minoron is játszó Windigo, szerbiában a Valiance (ex-Binary Dragons), míg Romániában a Nexus. FLASH-ék így - ha pusztán a papírformát nézzük - jó esélyekkel vágnak majd neki a playoffnak, hogy lejussanak a decemberi, bukaresti LAN döntőre.

Érkezik a SEC hatodik szezonja!

Idén egy új játékban is bizonyíthatnak a legjobbak, nem is kevés pénzért!

Sok sikert kívánunk az új ötösnek és reméljük, hogy a WESG-en összejön egy meglepetés kvalifikáció a fő eseményre!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!