Csalók - hol a határ?

Csalók - hol a határ?

Az I. Morphelo Bajnokság csaláson kapott játékosa új néven ugyan, de ott folytatja, ahol abbahagyta.

Ha csaláson kaptak, akkor az a legjobb, ha nevet váltasz, majd úgy teszel, mintha mi sem történt volna?

Elevenítsük fel a történteket

Az I. Morphelo Bajnokságon nagyon sok játékosnak szemet szúrt a HeadHUNterz vs M-B-Z meccsen látott gyanús megmozdulás, aminek természetesen a szervezők is utánajártak.

A csapat egyik játékosa, KGb666 illegális modokat használt, amiért a csapatát diszkvalifikálták a versenyről.

A vallomás

Külön érdekesség, hogy beismerő vallomás is napvilágot látott az ügy kapcsán, amit itt mindenki meghallgathat.

A következmények

Úgy tűnt, hogy a csaló elnyerte méltó büntetését, hiszen még a klánból is kidobták, ráadásul Woar, a csapatkapitány bocsánatkérő nyilatkozatot tett közzé.

"Woar vagyok én voltam a Requiem-1 csapatkapitánya. 

Nagyon sajnálatos sőt kiábrándító volt a játékosunk hozzáállása az emlékversenyhez... Higgyétek el, hogy mi nem akartunk csalni, sőt: mi is elitéljük azokat akik csalással akarnak bármiféle előnyre szert tenni.

Játékosunk 2 tiltott módot használt, amit a mai nappal tudtunk meg: egyik a tundra mód volt, a másik pedig az 50x zoom.

A mai nappal azonnaili hatállyal meg is váltunk attól a játékosunktól, aki ezeket a módokat használta... Mi is úgy gondoljuk hogy cselekedete nem elfogadható; ezáltal nem érdemli meg, hogy többé az M-B-Z kötelékébe lehessen... A legjobban azokat a csapatársaimat sajnálom, akik ugyanúgy áldozatai e tett következményének, pedig nem szolgáltak rá.

Én kérek elnézést a szervezőktől és azoktól, akik szívüket-lelküket beletették ebbe a versenybe... Ez soha többé nem fog-, és nem fordulhat elő... 

További sikeres szervezést és versenyt kívánunk."

Mindez csak színjáték volt?

Olybá tűnik, hogy KGb666 azóta nevet váltott –amit ti is ellenőrizhettek, ha a google keresőjébe beírjátok a játékos nevét, majd a második találatra kattintotok–, de ez önmagában még nem is lenne olyan nagy baj. Ellenben ami ezután következik, az felvet bizonyos kérdéseket.

KGb666 (vagy új nevén QuiGonBeen) azóta visszalépett a klánba, azaz:

  • Nincs következménye a csalásnak?
  • Jóhiszeműen azt kellene mondanunk, hogy "csak KGb666 csalt és a többiek nem is tudtak róla", -de vajon ez tényleg így van?
  • Hihetünk Woar nyilatkozatának?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.