Vizicsacsi podcast: "A koreaiak nem verhetetlenek"

A tegnapi esti Clean Feed adás sztárvendége nem más volt, mint Vizicsacsi.

Thanatos és Arwyll legújabb közös alkotása a Clean Feed, melynek keretein belül az ötödik részt rendezték meg tegnap este. Az esti adáshoz a vendég pedig nem volt más, mint: Vizicsacsi. A 2 órás műsor alatt volt szó az új rúnákról, az átigazolási szezonról és Vizicsacsi itt számolt be a 8. szezonra vonatkozó terveiről is.

Vizicsacsi akkor lenne elégedett a 8. szezonra való tekintettel, hogy ha a VB-n szerepelhetne, bár ha sikerülne kijutnia, szeretne többet is elérni, nem elégedne meg a kijutással. Sajátos véleménye ezzel kapcsolatban, hogy minden csapatnak így kellene hozzáállnia a dolgokhoz, hogy ha már sikerült kijutni, akkor még többet kell beleadni, még több energiát kell bele fektetni.

Lezárult az idei All Star gála szavazása, mutatjuk az eredményeket

Elég erős gárda állt össze EU-ban.

Elmondása szerint általánosságban azt lehet észrevenni, hogy az európai és amerikai csapatok sorra esnek ki a legjobb 8 között és nem bírnak el a koreai csapatokkal. Ő főképp a versenyzők és csapatok mentalitásán és hozzáállásán változtatna, hiszen igenis lehetnek ők is győztesek. Vizicsacsi optimistán látja a dolgokat, de egyben reálisan is, hiszen a koreai csapatok nem verhetetlenek. Mindenképpen szeretne pozitívan hozzáállni és mindent beleadni a vb szereplés során.

Továbbá még megjegyezte, hogy amennyiben sikerrel járnak a vb szerepléssel, abban az esetben valószínűleg nem igazán lesz Challengerben fiókja, mert a kettő együtt idő hiányában sajnos nem fenntartható. Azonban; ha netán nem sikerül a vb szereplés, akkor mind az 5 fiókját szeretné a legmagasabb létező osztályba helyezni. Ha kíváncsiak vagytok a rúnák elemzésére és úgy mindenre, amiről szó esett Vizicsacsival, azt alább pótolhatjátok!

Élő videó megtekintése innen: ThanatosThePsycho – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!