Magyar siker HoTS-ban - Így vertük meg Dániát -Videó

Magyar siker HoTS-ban - Így vertük meg Dániát -Videó

Off-meta választás és 2v5? Egyik sem okoz gondot a magyar válogatottnak!

Óriási hajrával kezdte meg a Nexus Games Europe első körét a magyar válogatott, ugyanis két egyértelmű győzelemmel kényszerítették térdre a dánokat. Tegnap még arról beszélgettünk, hogy mit szeretne megvalósítani a csapat, és mára egy lépéssel közelebb kerültek hozzá! 

"Európai szinten Magyarország az egyik legaktívabb közösség HotS-ban"

Fana és Karci beszámolt nekünk a közelgő Nexus Games Europe-ról, és a Heroes of The Storm magyarországi helyzetéről is beszéltek!

Már a küzdelmet megelőzően felhívta magára a figyelmét a magyar ötös (Karci, Dobos, Fana, Hydra, és Nutey), hiszen egy olyan hősválasztásuk volt, ami kifejezetten ritka a profi mezőnyben. A magyar és külföldi kommentátorok szava is elakadt Cho'Gall láttán, s bár kételkedni lehetett a választás ésszerűségében, azt azért megállapították, hogy a hős(ök) a játék későbbi szakaszában elképesztően erős lehet, ha jó kezekben van. A többes szám azért indokolt, mert ezt a karaktert 2 játékos irányítja egyszerre, ami akkor bajos igazán, ha a felek játéka nincs összhangban. Nos, Karci és Dobos párosára nem lehetett panasz, míg Hydra Dehaka-val büntette Dragon Shire-n az ellenfelet. Összefoglaló videónkban megtekinthetőek a legszebb pillanatok! 

És még egy plusz akció, amit Karci prezentált (emerald + ice block combo):

Az első pályát szépen vitte a magyar csapat, aztán jött a BO3 széria második pályája; Cursed Hollow. Itt már partiban voltak a dánok és egy (számunkra) rosszul sikerült csapatharc után a bázisig törtek előre, ahol aztán Fana és Karci tartotta fel őket addig, amíg újjá nem éledt a csapat, sőt a végén Fana négy ellenfelet is levadászott Greymane-nel! 

Magabiztos kezdést láttunk a csapattól, és a magyar szurkolók is egy emberként üdvözölték a magyar sikert, sőt ha minden igaz, akkor a magyar közvetítés nézettségi csúcsot döntött! A következő fordulót és ágrjazot megtekinthetitek itt. A magyar közvetítést pedig erre találjátok, és ne feledjétek, hogy csütörtökön újra ringbe szállnak és ezúttal Németország ellen!

Nézd meg WestenOfficial élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!