Bojkott -A rajongók megelégelték az EA tétlenségét!

Bojkott -A rajongók megelégelték az EA tétlenségét!

Hogyan kapcsolódik a Weekend League és a Black Friday? -íme a részletek.

A Fekete Péntek promóciója kapcsán a FIFA18-ban a nap folyamán óránként jelenik meg új tartalom. Ezek között találunk új paklikat, lightning roundsokat a FUT storeban.

Azonban a FIFA Reddit közössége arra vállalkozott, hogy megakadályozzák ezek megvásárlását. A bojkott mögött lévő fő indok a Weekend League és az EA passzivitása. Rengetegen gondolják úgy, hogy a 40 lejátszandó mérkőzés az egyszerűen túl sok.

Idézzük sok kommentelő felháborodását:

"Jelenleg a 40 meccs a hétvége alatt nagyon sok. Nem azt várjuk, hogy ezt csökkentsék, hiszen nem akarjuk az EA hasznát mérsékelni, szimplán azt szeretnénk, ha meghosszabbítanák a WL időtartamát. Sokkal kényelmesebb és élvezhetőbb lenne mindenki számára."

Ezért találták ki a következőt:

"A lényeg egyszerű: ne vásároljon senki FIFA pontokat a promóció alatt és terjesszétek ezt az információt."

A poszt rövid idő alatt majd ezer hozzászólást eredményezett, és sokan egyetértettek abban, hogy valami változás szükséges.

Van, aki még tovább ment:

"Ne csak, hogy ne vásároljatok, ne is játszatok a játékkal. Ezek után látni fogják, hogy mennyi ember gamel és melyik móddal. Küldjünk egy igazi üzenetet a kiadónak, és hanyagoljuk a Black Friday alatt a FIFA-t."

Nem ez az első alkalom, hogy a rajongóknak problémája van a Weekend League-el. Korábban is panaszkodtak a 40 mérkőzésre –amely nagyjából 12 órányi folyamatos játéknak felel meg–, mivel rengeteg időt illetve több napot is felemészt.

A fanok azt szeretnék elérni, hogy az EA 2 nappal meghosszabbítsa a WL időszakát, így a mostani 3 helyett 4 napos lenne a bajnokság. Egyelőre nem kommentálta a fejlesztőcsapat a dolgot, és érdekes lesz látni, hogy végül mi sül ki a dologból. Egy biztos; az EA-nek erre is oda kellene figyelni, hiszen nagyon sokan szeretnek ezzel a móddal játszani.

Ti csatlakoztok a bojkotthoz?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!