Minden Riot Games által alkotott és LoL-hoz köthető zene egy helyen!

Minden Riot Games által alkotott és LoL-hoz köthető zene egy helyen!

Jómagam is többször kerestem már a LoL-os zenéket, amiket a Riot alkotott az évek során, legyen a Get Jinxed, vagy az URF zenéje, viszont eddig nem voltak megtalálhatóak egy helyen.

Nem tudom, hogy ki felelős a LoL-os zenék elkészítéséért, valószínűleg egy egész csapatról beszélhetünk, de az évek során azért alkottak pár igen hangzatos nótát. Ilyen például a Jinxhez készített videoklip, vagy a Warsongs album, és még lehetne sorolni. Lehet, hogy ti máshogy vagytok vele, de engem például ezek a zenék nagyon jó hangulatba hoznak, és kicsit könnyebb beleélnem magamat a játékba is.

Érdekes módon erről a Riot-nak is csak nagyon eldugva volt egy komplett listája, én többször is kerestem, de egyedül nem leltem rá. Egy lelkes rajongó azonban valahogy a brazíliai Riot Games oldaláról halászott ki egy teljes listát, ami alapján már össze tudta gyűjteni egy helyre az összes kedvencünket. Megtalálható rajta az összes VB zene, a teljes Warsongs album, a már említett Get Jinxed, a Super Galaxy Rumble zenéje, a Sion reworké, Arcade Ahrié, a Pentakill albumok, sőt még a minijátékok zenéi is, mint a Cho'Gath Eats The World, vagy a Blitzcrank Poro Roundup.

A teljes lejátszási listát itt találjátok, Spotify kelleni fog hozzá, de bármikor regisztrálhattok ingyenesen is.

Ha már szóba kerültek a Riot zenék, muszáj szót ejtenünk a különféle versenyek zenéiről is, mint az LCS, vagy az MSI, netán pont a VB. Szerencsére ezeket nem kell annyira kutatni az interneten, ugyanis van egy külön erre dedikált Youtube csatorna, ami kivétel nélkül összeszedi ezeket, ráadásul tematikusan, évek és események szerint lejátszási listákba is gyűjti őket. Ha szeretnéd úgy érezni magad, mint aki egy komoly LCS meccs előtt van, akkor ezek a zenék biztosan meghozzák a hangulatot.

LeagueOfMusic

Reddit: Kavvson Songs promoted/featured will have a tag before the title [P] this means I have full permission of the song. Feature your song on League Of Music If you making music and need promotion, go on "Submit your music!" (link above) and you can see how to submit your music.

Szóval; ha eddig gondban lettetek volna, hogy mit hallgassatok a játékok alatt, mostantól biztosan lesz miből válogatni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!