Az eddigi tapasztalataink: rövid beszámoló 40-es szinttől egészen 51-ig!

Az eddigi tapasztalataink: rövid beszámoló 40-es szinttől egészen 51-ig!

Elértük az 51. szintet is, most pedig véleményezzük annak útját és módját.

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tükrözi/

Előző beszámolónkat, mely a 40. szinttel kapcsolatos itt olvashatjátok el:

Az eddigi tapasztalataink: rövid beszámoló 35-ös szinttől egészen 40-ig

Huzsi | 17/11/12 09:37 Nos, a 30. szint feletti út nem pont úgy indult, ahogy reméltem. Bár az XP mértékével nem igazán van probléma, a fő gondot a jutalmazás okozza. Nincs már mérkőzésenkénti IP –illetve jelenleg már KE– ehelyett szintlépésenként kapunk kapszulát.

Nos, nem gondoltam volna, hogy egyhamar lesz szerencsém elérni az 50. szintet, de sikerült. Sőt, meglepetésemre még túlszárnyalni is hamar tudtam, pontosan 51-re!

Sokáig szintről szintre 3648 xp kellett olyan 45-től egészen 50-ig, hogy egyetlen egyet tudjak lépni. Persze a First Win of the Day (575xp) is jól jött minden nap, na meg amikor elhúzódott a mérkőzés és hasonlók. Volt olyan mérkőzés, ahol alig 200 xp-t kaptam (16 perces vereség) és volt 48 perces győzelem, ahol majdnem 900 xp ütötte a markomat. Meglepő módon sorra champion capsule jött, ahogy az univerzum azt megjósolta számomra Magdival, 810 BE értéktől egészen 1230 BE értékig.  Mielőtt azonban belemennénk, hogy mit adott a várva várt 50. szint, egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek, illetve azokkal akik bírják a monotonitást.3v310 perces mérkőzés 3v3 pályán botok ellen. Az alap xp 56, azonban a dupla boostnak köszönhetően 320-330 xp járt minden 10 perc után. Átlagosan óránként ezzel 1920 xp-t gyűjtöttünk, továbbá nem kellett tryhardolni, nem igazán kellett odafigyelni, nézhettem közben a Trónok Harca befejező évadát még egyszer, pótolhattam az Odaát lemaradásaimat és hasonlók. A 10 perchez ajánlani tudjuk az alábbi hősöket: Tristana, Lucian, Jinx. Igazából hamarabb nem éri meg befejezni, ki is próbáltuk, be is néztük. 5 perces meccsnél 0 xp-t kaptunk, a 7 perces mérkőzésnél pedig kemény 80 tapasztalati pontot. Kényelmi szempontból a legjobb és egyben legbiztosabb szintelési lehetőség.

Külön köszönet illeti Ladczi barátomat, aki segített tűrni ezt a monotonitást.

Időközben találtunk egy oldalt, ami konkrétan egy ranglista, szint alapján. Jó érzés volt látni, hogy EUNE szerverre szűkítve míg másztam felfele 50-ig, sikerült elérnem a 4. legmagasabb helyet is. Egy alvásnyi idővel később jelenleg már csak a 7. helyen állok, -de annyi baj legyen, én ennek is örültem! Saját helyezéseiteket és a legjobbakat ide kattintva nézhetitek meg.

top4Nem tudom pontosan, hány mérkőzést játszottam 40. szinttől egészen eddig, de biztosan több mint 100 kellett ahhoz, hogy a dupla boost mellett meglegyen a várva várt 50. szint.

Mint az a videóban is jól látható, megint kaptunk egy Glorious Champion Capsule-t és egy új bordert, ami a profilunkon hivatott immár kék borítással jelezni az új szintjeinket. A kék border tetszik, bár lehet csak azért jön be ennyire, mert a kék a kedvenc színem. A kapszula tartalma már kevésbé tetszik. Shyvana, Singed, Thresh egy Legend 2-es emote töredék és egy idézői ikon.

Meglepő módon az emote töredéket ismét ki kell fejleszteni egy kis BE segítségével, ami jelenleg már nem 2500, hiszen már Legends 2-es töredékről van szó, hanem 5000 BE. Az idézői ikont szerencsére permaként megkapjuk, így nem kell költeni rá.

Nos, továbbra sem vagyok megelégedve a kapszulából kapott jutalommal. Lehet, hogy ez csak az én véleményem, de nekem ez valahogy kevés. Előfordulhat, hogy én vagyok túlságosan nagyravágyó, vagy pesszimista, de veterán játékosként többet vártam volna, akár csak egy picivel. Egy 520-as skin shard is jól esett volna, vagy valami apróság.

Mindenesetre meglepő volt, hogy míg az 50. szint eléréséhez 3648 xp kellett, az 51. szint eléréshez újból csak 2496 xp kell.5051Aztán mivel csak ilyen kevés xp kellett megint, úgy gondoltam gyorsan még grindolok egyet 51-re, megnézni kíváncsiságból, hátha már 50 felett skin shard is jár...de nem. 900 BE értékű kapszulát kaptam újból. Szóval innentől lassacskán saját tempómban haladok a következő 60-as mérföldkő felé. Több összefoglaló jelenleg nem fog készülni, kivéve ha valami olyan különlegességet találunk, amit azonnal szeretnénk megosztani veletek, de azon felül a grindolás itt véget ért részemről. 51. szintről 52. szintre szintén 2496 xp szükséges.level51
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki velünk tartott az összefoglalók folyamán, én Anniewhere voltam, vagyok és leszek, az oldalunkon pedig további érdekességekre is bukkanhattok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!