Bluerzor minden mutatóban Franciaország legjobb junglere

Bluerzor minden mutatóban Franciaország legjobb junglere

A sok munka meghozta gyümölcsét: Franciaországnak a legjobb dzsungelese bluerzor lett, még a Challenge France első helyét is behúzták, míg tavasszal csak negyedikek lettek.

Nem először bizonyítják be bluerzorék, hogy méltán érdemelték ki "a legjobb feltörekvő csapat" jelzőt a francia közösségben. Ezt a címet valószínűleg ki is nőtték, és megérdemelten a jelenlegi legjobb francia együttesként tekinthetünk rájuk, ugyanis a Challenge France alapszakaszának győztesei lettek, ez pedig toronymagasan Európa egyik legerősebb bajnokságában igencsak nagy teljesítmény!

Indul a francia liga 2. köre -Kövesd élőben Bluerzor-t!

Egyelőre nem állnak rosszul, de kritikus lesz ez a hétvége. Tartsatok velünk, és szurkoljunk együtt Bluerzornak!

Magyar szupertehetségünk; Subicz Dániel pedig meghálálta a több száz magyar nézőnek, hogy az Esport1 LoL-csatornáján követték a GamersOrigin mind a 10 mérkőzését. Nem csak első ránézésre tűnt a legdominánsabb és legveszedelmesebb dzsungeles játékosnak, hanem a statisztikai mutatók is ezt támasztják alá: legjobb KDA, legtöbb sebzéskiosztás, legtöbb gyilkosság, legtöbb percenkénti aranyszerzés, legnagyobb farmkülönbség 15 percnél, sőt a legtöbb első gyilkosságban is ő vesz részt az összes jungler közül! Ilyen fajta fölényt nem gyakran látunk magyaroktól, főleg nem külföldi vonatkozásban, de ez is csak azt mutatja, hogy milyen effektíven mozog és teljesít a pálya egész területén.

A GamersOrigin, mint csapat is hatalmas erőfeszítésről és mentális felkészültségről tett tanúbizonyságot, hiszen a ligára egy nagyon csúfos vereségszériából érkeztek az ESL Clash of Nationsről, de ami még ennél is aggasztóbb volt, hogy a Challenge Franceot is rögtön 2 vereséggel kezdték. Dani menedzsere tudtunkra adta, hogy ezt követően egy nagyon komoly mentális és taktikai éjszakán esett át az egész csapat, A-tól Z-ig kivesézték az összes problémát, valamint a STAFF-nak köszönhetően egy hatalmas motivációs áradatot zúdítottak a játékosok fejére, aminek köszönhetően a GO innentől egy meccset sem hibázott. 8 nagyon alapos és sima mérkőzésen múlta felül összes ellenfelét, köztük a 2. helyezett Milleniumot is oda-vissza verték. A végső tabella tehát így áll össze:

A bajnokság azonban itt nem áll meg, hiszen a hétvégén következnek az elődöntők, ahol a GamersOrigin az ASUS ROG-al csap össze szombaton 21:00-tól. Természetesen erről az ütközetről is biztosítunk adást a Magyar Esport TV Twitch csatornáján: kövessük együtt bluerzorék útját a francia kompetitív közeg csúcsára!
Nézd meg esporthuLOL élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!